Hyppää pääsisältöön
Kristian Heiskari

Yllätysero! BB-voittaja Kristian Heiskari palasi sinkkuelämään!

Big Brother -voittaja Kristian "Krisu" Heiskarin, 28, ja hänen avopuolisonsa parisuhde on tullut tiensä päähän. Rakkaus kesti kaksi vuotta.

– Pitää paikkansa. Elämässäni on tällä hetkellä kaikki hyvin, ja olen onnellinen. En halua kommentoida tätä asiaa tai elämääni tämän enempää, Krisu kertoo Seiskalle.

Lue myös: Kristian miettii elämää Big Brotherin jälkeen: "Mieti niitä siltoja, joita poltat"

Olin koditon

Viime vuoden marraskuussa BB-talosta voittajana ulos kävellyttä Krisua vastassa oli kavereiden lisäksi Satu-niminen tyttöystävä. Parin kohtaaminen kuukausien eron jälkeen herkisti Krisun kyyneliin suorassa televisiolähetyksessä.

Kristian Heiskari voitti Big Brotherin viime marraskuussa. Studioyleisössä häntä oli vastassa Satu-rakas, josta hän on nyt kaikessa hiljaisuudessa eronnut.
Kristian Heiskari voitti Big Brotherin viime marraskuussa. Studioyleisössä häntä oli vastassa Satu-rakas, josta hän on nyt kaikessa hiljaisuudessa eronnut.

Lue myös: BB-Valvomo: Big Brotherin voittanut Kristian on vapaaehtoisesti koditon: myös tyttöystävä luopui yhteisestä kodista – Niko Saariselta hämmentynyt reaktio!

Kristian paljasti pian BB-voiton jälkeen Seiskalle olevansa vapaaehtoisesti koditon.

– Se kuulostaa pahemmalta kuin mitä on. Olen ollut asunnoton monta kertaa ennenkin elämässäni. Jos pääsee reissuun talveksi, niin koti kulkee matkalaukussa tai repussa, Kristian kertoi Seiskalle marraskuussa.

 

 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!


Teksti:
Olli Suominen
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!