Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Jere ja Nanna Karalahti

Vanha suola janottaa? Eronneet Nanna ja Jere Karalahti yhteisellä lomalla - kuvat!

Jääkiekkoilija Jere Karalahti ja fitness-tähti Nanna Karalahti suuntasivat yhteiselle lomamatkalle.

Huhtikuussa hänen ja Jeren avioerosta kertonut Nanna kirjoitti Idealistan blogissaan lomailevansa Espanjassa yhdessä äitinsä ja Jax-poikansa kanssa.

Bloginsa suhteen hiljaiseloa viettänyt fitness-kaunotar kirjoitti tuoreessa blogikirjoituksessaan elämässä pyyhkivän tällä hetkellä oikein mainiosti.

Mulle kuuluu tällä hetkellä todella hyvää. Tätä kirjoittaessa istun auringossa lomalla yhdessä äitini ja poikani kanssa. Minulle reissaaminen on sinällänsä halpaa, sillä saan siskoni kautta lentää edullisesti ja Jaxhan ei maksa mitään. Kävimme sen vuoksi reissun alussa Sveitsissä ystäväni luona katsomassa 5 viikkoista vauvaa ennen Espanjaan tuloa. Miten pieni maailman alku voi olla jotain niin mykistävää? Uusi elämä täynnä puhtautta ja rakkautta. Pääsin hetkeksi olotilaan itsekin, jossa ei ole vihaa eikä pahuutta, on vaan uutta ja ihmeellistä. Äidin ja lapsen välistä rakkautta ei pysty kuvailemaan sanoin, sen aistii ja tuntee kun näkee sen, Nanna kirjoitti.

Liekö Nannan onnellisuuden syynä se, että hänen ja Jeren välit näyttävät jälleen lämminneen. Vaikka Nanna ei mainitse ex-miestään blogikirjoituksessaan, paljastuu heidän Instagram-tileilleen lisätyistä kuvista, että he ovat lomalla samassa paikassa.

 

Nyt blogissa teksti aiheella Mitä minulle kuuluu? ? Linkki profiilissa!

Henkilön Nanna ❤️ (@nanna.koo) jakama julkaisu

Nannan julkaisemassa kuvassa hän seisoo uima-altaan edessä. Kuvan taka-alalla näkyy pienempi allas, josta Jere julkaisi kuvia pari päivää sitten.

 

☀️☀️☀️☀️☀️ #original

Henkilön Jere Karalahti (@jerekaralahti) jakama julkaisu

 

Yhteinen illallinen

Seiskan saamien tietojen mukaan Nanna ja Jere ovat nauttineet yhteisiä illallisia Jax-poikansa kanssa. Perhe bongattiin viime viikolla Torremolinoksessa Club Doña Carlotasta.

Seiska tavoitti Nannan, joka ei halunnut kommentoida asiaa. Hän ei kuitenkaan kiistänyt Jeren olleen lomalla mukana.

Nanna on nyt jo palannut etelästä takaisin Suomeen. Lauantaina Nanna kirjoitti Instagramissa palaavansa kotiin sunnuntaina.

Erosta muutama kuukausi

Nanna paljasti hänen ja Jeren avioeron Idealistan blogissaan huhtikuussa. Hän halusi kertoa asiasta omilla ehdoillaan, ilman ylimääräistä spekulointia. Nanna ja Jere avioituivat kesällä 2015.

Me eroamme Jeren kanssa. Teimme päätöksen yhdessä eikä asiaan liity draamaa. Uskon, että molemmat meistä sekä Jax olemme onnellisempia tästä ratkaisusta kuin siitä, että olisimme kaikki kolme saman katon alla. Silloin kun yhteiset unelmat eivät kohtaa, on parempi laittaa pillit pussiin ja antaa uusien ovien avautua. Me olemme oppineet toisiltamme paljon ja käänsimme kaikki kortit ennen lopullista päätöstä, Nanna kirjoitti.

Nannan mukaan he kasvattavat alle vuoden ikäisen Jax-poikansa yhdessä.

 


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!