Hyppää pääsisältöön
Jope Ruonansuu kiittää saamastaan tuesta.

Vakavaa syöpään sairastunut Jope Ruonansuu hukkuu tsemppiviesteihin – kiittää tuesta: ”Olen lueskellut niitä liikuttuneena!”

Koomikko Jope Ruonansuu, 54, sai helmikuussa tietää, että hänellä on pahanlaatuinen kasvain ruokatorvessa. Jopella aloitettiin heti sytostaattihoidot, joiden rankkuudesta Jope kertoi Seiskalle huhtikuussa.

Lue myös: Jope Ruonansuun kunto romahti yllättäen rajusti – avautuu rankoista syöpähoidoistaan ja leikkauksista: ”Olo on aivan järkyttävä!”

Viime viikolla Seiska kertoi, että Jope oli saanut lääkäriltä loistavia uutisia, kun kahden hoitokerran jälkeen kasvain oli pienentynyt. Kolmannen hoitokerran jälkeen harkitaan leikkaushoitoa, joka ajoittuisi todennäköisesti kesäkuun lopulle.

Lue myös: Rajua syöpätaistelua käyvä Jope Ruonansuu sai lääkäriltä loistavia uutisia: Kasvain pienentyi!

Tsemppiviestit liikuttavat

Kun Seiska uutisoi Jopen sairaudesta, koomikon sähköposti täyttyi tsemppiviesteistä.

– Kiitos, kiitos. Mieli virkeänä, joskin liikuttuneena niitä viestejä olen lueskellut. Jos nämä viestit saa kanavoitua fysiikkaan, kuten uskon, niin täältä noustaan ja lujaa!

Lue myös: Syöpädiagnoosi mullisti Jope Ruonansuun elämän hetkessä – puhuu koskettavasti perheestään: ”Tuli huoli ja pelko, miten lasten käy!”

 


Teksti:
Sami Spåra
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!