Hyppää pääsisältöön
Esa Tikkasen kyynelet kostuivat Tuuli-vaimon kauniista sanoista.

Tuuli-vaimon kauniit sanat saivat NHL-legenda Esa Tikkasen silmät kostumaan – ”Isä sanoi aina, että vaimosta on pidettävä huolta!”

Suomalaisen jääkiekon ikuinen väriläiskä Esa Tikkanen, 54, on mies, joka ei juuri esittelyjä kaipaa. Peräti viisinkertainen Stanley Cup -mestari oli kaukalossa monipuolinen pelimies, joka teki tulosta erityisesti keväisin ja joka onnistui kerta toisensa jälkeen pääsemään vastapuolen ihon alle. Kontulan kasvatin tunnetuksi tekemä Tiki-Talk sai vastustajat hulluuden partaalle.

– Esan julkinen rooli on täysin erilainen kuin hän oikeasti on. Hän on tosi rauhallinen ja hirveän hyvä koti-isä sekä loistava aviomies, Tuuli-vaimo alleviivaa Seiskalle.

Lue myös: Esa Tikkasen Tuuli-vaimo paljastaa NHL-kaukaloiden kauhukakaran todellisen luonteen: ”Hyvä puoli, joka pääsee monesti yllättämään!”

Urheilugaalassa nallekarhumainen ex-kiekkoilija piteli kauniisti vaimonsa kättä.

– Esa pitääkin naista kuin kukkaa kämmenellä. Se on hänessä hyvä puoli, joka pääsee monesti yllättämään. Hän avaa minulle aina ovet, pukee takin ylleni, tuo kukkia ja sanoo joka päivä rakastavansa. Hän todellakin kunnioittaa naista! Tuuli paljastaa Seiskalle.

Lue myös: Fanit tunnistivat NHL-legenda Esa Tikkasen Mallorcan-lomalla Tuuli-vaimon kanssa – ”Suurimmalla osalla käytöstavat hallussa!”

Tuuli ja Esa Tikkanen ovat olleet 3,5 vuotta naimisissa, ja rakkaus roihuaa. – Esa on todellinen herrasmies, hän pitää naista kuin kukkaa kämmenellä!
Tuuli ja Esa Tikkanen ovat olleet 3,5 vuotta naimisissa, ja rakkaus roihuaa. – Esa on todellinen herrasmies, hän pitää naista kuin kukkaa kämmenellä!

Opit isältä ja äidiltä

Hurmaavan Tuulin puhuessa aviomiehestään näyttää hetken siltä, kuin kokeneen kiekkomiehen silmät kostuisivat. Esa vastaa kauniisiin sanoihin katsomalla hellästi vaimoaan.

Kukapa olisi arvannut, että juuri Tikistä kuoriutuu tällainen romantikko?

– Kyllä nämä tavat on isältä ja äidiltä opittu. Isä sanoi aina hienosti, että vaimosta on pidettävä huolta. Hän käveli elämänsä loppuun saakka käsikkäin äidin kanssa. Samalla lailla myös isosiskoni ja hänen miehensä kävelevät käsikkäin. On se hienoa katseltavaa, Esa tunnustaa.

– Olen Tuulista todella ylpeä. Hän on aina niin positiivinen, ja sovimme muutenkin erittäin hyvin yhteen, olemmehan syntyneet samana päivänä. Tämä on elämänkumppanuus.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Seiskan arkisto ja Timo Korhonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!