Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Vilma Karjalainen ja Juuso Lehmusvyöry

Temptation Island -pari Vilman ja Juuson tytär kastettiin: nimellä erityinen tarkoitus Juusolle – kuvat!

Temptation Island Suomi -sarjasta tutut Vilma Karjalainen ja Juuso Lehmusvyöry juhlivat esikoisensa ristiäisiä viikonloppuna.

Juuso julkaisi Instagram-tilillään kuvia perheen iloisesta nimijuhlasta, ja kuvien yhteydessä hän paljasti pienokaisen saaneen nimekseen Nella Josefiina Lehmusvyöry.
Tuoreimman kuvajulkaisunsa yhteydessä Juuso kertoi, miksi hän ja Vilma päättivät nimetä tyttärensä Nellaksi.

- Nella on yhdistelmä meidän ajattelemia nimiä. Ja Nella on myös lempinimi nimelle Eleanor, joka tarkoittaa valoa. Ja miksi tänä on osuva nimi, on siksi että Nella on valo, jotka katkaisee pimeyden kierteen, joka on ollut mun suvussa jo monta sukupolvea, Juuso kirjoitti.

- Päätin jo lapsena, että se pimeyden kierre katkeaa muhun tavalla tai toisella. Alkuun en halunnut lapsia, ajattelin pitkään etten halua lapsia. En pitänyt lapsista oikeastaan ennen kuin Vilma oli raskaana. Totta kai olin myönteinen lapsia kohtaan, mutta ajatus omasta lapsesta tuntui oudolta. Tämä kaikki muuttui, kun Vilma tuli raskaaksi, ja todellinen muutos tuli kun Nella syntyi, ja toi mukanaan valon, hän jatkoi.

 

Erityinen kastemekko

Vilma paljasti omalla Instagram-tilillään, että Nellan päällä nähty kastemekko on hänelle erityinen. Lisäksi ristiäisissä käytettiin hänen perheelleen erityisiä esineitä.

- Nella Josefiina kastettiin samassa mekossa missä mut on kastettu aikoinaan. Kastepöydässä on malja, missä mun äiti, ja minä ollaan kastettu. Pöydällä on myös mun äidin ja isän vihkiraamattu ja kynttilän jalka, joka oli mun pöydällä kun mut kastettiin. Nämä aarteet siirtyvät nyt mulle, kunnes mahdollisesti voin siirtää ne eteenpäin taas, Vilma kirjoitti julkaisemansa kuvasarjan yhteyteen.

 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
EVA-LIISA ORUPÕLD, Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!