Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Miss Suomi -semifinalistit

Tässä ovat Miss Suomi -semifinalistit: näyttelijäkaunotar, Miss Helsinki -finalisti, UFC-tähden rakas ja Talent-finalisti - katso kuvat ja esittelyt!

Miss Suomi 2019 -kilpailun semifinalistit julkistettiin tänään tiistaina Villa Grandessa.

Tiensä semifinaaliin raivasi 21 upeaa kaunotarta. Heidän joukossaan nähdään muun muassa Miss Helsinki -kaunotar, UFC-tähden avopuoliso, näyttelijä ja Talent-finalisti.

Kaikki missisemifinalistit esittelivät itsensä Seiskalle. Missikaunottaret kertovat itsestään myös Kääk-juorun!

Katso kuvat ja lue esittelyt alta! Äänestä suosikkiasi jutun lopussa!

Jutta

Jutta Kyllönen, 20, Oulu

- Olen sijoittunut Miss Nordic -kisassa yleisönsuosikiksi. Esiintyminen on aina ollut lähellä sydäntäni ja tuntunut omalta jutulta. Tunnen lavalla olevani paras versio itsestäni. Haluaisin Miss Suomen tittelin myötä saada ääneni kuuluviin sekä tehdä mahdollisimman paljon erilaisia työtehtäviä!

Kääk-paljastus: Olen harrastanut tanssia SM- ja MM-tasolla. Pääsimme Talent Suomi -ohjelmassa finaaliin tanssiryhmäni kanssa.

Suhdestatus: Seurustelen

Julia

Julia Lönnberg, 21, Sipoo

- Unelmani on Miss Suomen kruunu. Olen treenannut kisaa varten jo muutaman vuoden. Olen myös aina tykännyt haastaa itseni ja uskon kisan avaavan minulle tulevaisuutta varten uusia ovia. Tavoitteenani on kansainvälinen ura ja työ.

Kääk-paljastus: Isäni on kotoisin Lapista, jossa olen viettänyt suurimman osan lapsuudestani. Puhun kotona sekä ruotsia että suomea. Olen myös osallistunut vuonna 2018 Miss Helsinki -kilpailuun.

Suhdestatus: Sinkku

Elban

Eda Elban, 21, Pori

- Haluan olemuksellani luoda hyvän olon ihmisille ympärilläni. Haen mukaan Miss Suomi -kilpailuun, koska olen kamppaillut huonon itsetunnon ja palavan halun esiintyä välillä. Haluan viimeinkin päästä kehittämään itseäni unelmaani kohti ja saada ääneni kuuluviin ja auttaa ihmisiä, jotka kamppailevat samojen asioiden kanssa.

Kääk-paljastus: Olen turkkilainen, mutta kasvanut lähes koko ikinä Suomessa ja suomalaisten kasvatusnormien mukaan. Koen kansainvälisen kasvuympäristön vahvuudekseni.

Suhdestatus: Sinkku

Riikka

Riikka Uusitalo, 25, Helsinki

- Olen aiemmin osallistunut lukuisiin kauneuskilpailuihin, kuten Pitsimissiin, Miss Nordic Beauty- ja Miss Bikini -kilpailuun Aasiassa. Miss Suomi -kilpailun voitto on pitkäaikainen unelmani. Olen tarkoituksella odottanut oikeaa hetkeä hakea kisaan, olen tietoisesti kerännyt elämänkokemusta erilaisista tilanteista ja saanut perspektiiviä elämään. Koen Miss Suomi -brändin arvot omikseni. Suurin unelmani olisi edustaa suomea Miss Universum -kilpailussa.

Kääk-paljastus: Olen asunut Texasissa. Koen kokemuksen jälkeen olevani vastuuntuntoisempi ihminen.

Suhdestatus: Seurustelen

Laura Lahtinen

Laura Lahtinen, 19, Lahti

- Haluaisin Miss Suomena saada ääneni kuuluviin ja olla mukana laajentamassa hyvinvointikeskustelua.

Kääk-paljastus: Sairastan nuoruusiän reumaa. En anna kuitenkaan sairauden häiritä elämääni millään tavalla, omaan hyvin myönteisen elämän asenteen!

Suhdestatus: Sinkku

Elisa

Elisa Karimo, 19, Turku

- Olen osallistunut lukuisiin kauneuskilpailuihin, kuten Miss Hämeenlinna-, Miss Forssa-, Miss Salo-, Miss Piatarsaari-, Miss Pieksämäki- ja Top model 2018 -kilpailuihin. Olen tehnyt töitä taukoamatta Miss Suomi -unelman eteen jo 3 vuotta.

Kääk-paljastus: Olen täysin suomalainen, mutta päätin mennä venäjänkieliseen peruskouluun. Päättötodistukseni keskiarvo oli 9.9

Suhdestatus: Seurustelen

Emmi

Emmi Suuronen, 25, Kouvola

- Osallistuin vuonna 2016 Best Model of the World  -kilpailuun. Miss Suomi -kilpailuun osallistuminen on ollut haave pikkutytöstä asti, mutta iän myötä tuoma varmuus ja kokemus itsestä sai viimein hakemaan kisaan mukaan. Sisäistin ajatuksen, että Miss Suomen ei tarvitse mahtua tiettyyn muottiin.

Kääk-paljastus: Olen ammatiltani rakennusmestari. Rakastan kuraisia turvajalkineita yhtä paljon kuin korkokenkiä.

Suhdestatus: Sinkku

Sonja

Sonja Länsivuori, 21, Kuopio

- Miss Suomena saisin ääneni kuuluviin ja haluaisin erityisesti ajaa asioita nuorten mielenterveyden edistämiseksi. Haluaisin tehdä hyväntekeväisyyttä myös Suomen ulkopuolella.

Kääk-paljastus: Sain kunnian ommella Ivana Helsingille puvun Pariisin muotiviikoille. Minulla ei ollut muuta aiempaa kokemusta kuin vuoden mittainen Helsinki Design School. Olin ommellut viimeksi ala-asteella ennen tätä. Olen ikuisesti kiitollinen mahdollisuudesta!

Suhdestatus: Seurustelen. Asumme yhdessä.

Riina

Riina Salokorpi, 21, Seinäjoki

- Haaveeni on luoda ura Miss Suomi -tittelin avulla sekä saada ääneni kuuluviin.

Kääk-paljastus: Minulla on kamala korkean paikan kammo. Päätin kuitenkin voittaa pelkoni ja hyppäsin Australiassa lentokoneesta.

Suhdestatus: Seurustelen

Anni

Anni Harjunpää, 23, Sastamala

- Olen aina nauttinut esiintymisestä. Koen, että Miss Suomen tittelin avulla pääsisin tekemään päivittäin asioita, josta nautin eniten. Status antaa myös mahdollisuuden saada ääneni kuuluviin ja puhua itselle tärkeistä asioista.

Kääk-paljastus: Olen asunut viimeiset 2,5 vuotta Kyproksella. Se on kasvattanut minua henkisesti vahvemman ja itsenäisemmän ihmisen.

Suhdestatus: Seurustelen

Noora

Noora Manninen, 20, Pirkkala

- Haen kilpailuun mukaan, koska haluan vaikuttaa nuorten asioihin. Olen taistellut nuorempana paljon itsetunnon kanssa. Miss Suomena haluaisin saada ääneni kuuluviin aiheen puolesta. Päästä vaikuttamaan ja auttamaan ihmisiä, jotka painivat huonon itsetunnon kanssa. Olen myös toiminut Pirkkalan kunnan sivistyslautakunnan nuoriso valtuutettuna.

Kääk-paljastus: Opiskelen avioniikka-asentajaksi, josta jatkan opiskelua lentokoneasentajaksi. Haluaisin tulevaisuudessa suorittaa lentoluvan. Olen myös miettinyt hakevani puolustusvoimille töihin.

Suhdestatus: Sinkku

Laura

Laura Hautaniemi, 24, Rovaniemi

- Minut on kotona aina kasvatettu ajatuksella ”voit tehdä mitä haluat”, joten päätin, että voin olla Miss Suomi halutessani.

Kääk-paljastus: Tykkään spontaaneista asioista, kuten kävin viime talvena kaikki Rovaniemen turistiaktiviteetit, jotta kokisin kotikaupunkini turistin silmin. Suosittelen tätä kaikille suomalaisille!

Suhdestatus: Seurustelen

Dana

Dana Mononen, 19, Helsinki

- Miss Suomen kruunu on ollut unelmani pikkutytöstä asti. Sen myötä olisin myös askeleen lähempänä suurinta unelmaani, voittaa Miss Universum -kruunu takaisin Suomeen sekä totta kai sen myötä lähteä luomaan kansainvälistä uraa itselleni.

Kääk-paljastus: Isäni on Guadalupesta ja äitini on täysin suomalainen. Olen siis kasvanut hyvin kansainvälisessä ympäristössä.

Suhdestatus: Seurustelen

Julia

Julia Pihkanen, 18, Tampere

- Olen nykyään erittäin ylpeä siitä, mitä olen saavuttanut elämässäni. Olen nuorempana ollut hyvinkin ankara itselleni ns. ”ylisuorittaja”. Olen muun muassa harrastanut kiekonheittoa, jossa halusin olla aina paras. Peruskoulun viimeisellä luokalla koin kaikkien paineiden saattelemana kovan burn outin, jolloin kamppailin jaksamiseni kanssa. Sen jälkeen meni oma aikansa, että opin hyväksymään itseni, mutta nykyään olen oppinut että elämä ei ole niin vakavaa! Kaiken jälkeen, mitä olen kokenut, halusin uskoa itseeni, pystyn toteuttamaan unelmani. Miss Suomena saisin ääneni helpommin kuuluviin.

Kääk-paljastus: Olen näytellyt muun muassa Uusi päivä- ja Poliisit kotihälytys -sarjoissa.

Suhdestatus: Seurustelen jääkiekkoilijan kanssa.

Emmi

Emmi Näykki, 24, Helsinki

- Päätin vihdoin toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni ja hakea Miss Suomi -kilpailuun. Totta kai tähtäimessä ja suurimpana haaveena on Miss Universum -kilpailu.

Kääk-paljastus: Tyyli on hyvin vaihteleva. Nautin laittautumisesta, mutta noin 80 prosenttia ajasta poistun kotiovestani ilman, että vilkaisen edes peiliini.

Suhdestatus: Seurustelen

Aino

Aino Aaltonen, 25, Turku

- Kipinä hakea Miss Suomi -kilpailuun on lähtenyt ystäväni äidin suostuttelusta. Lopulta innostuin ajatuksesta ja päätin hakea mukaan!

Kääk-paljastus: Olen osallistunut Yhdysvaltain suurlähetystön järjestämään stipendiohjelmaan, johon valittiin ympäristö asioista kiinnostuneita nuoria. Ympäristö ja luonto ovat lähellä sydäntäni.

Suhdestatus: Kihloissa. Olemme olleet yhdessä jo 6 vuotta.

Nina

Nina Heinikoski, , 25, Turku

-  Olen vuonna 2014 osallistunut Miss Tampere -kilpailuun ja vuonna 2016 Fitness Covergirl -kilpailuun. Koen itsessäni paljon potentiaalia Miss Suomeksi. Kilpailulla tulee olemaan iso vaikutus omaan elämääni, haluan kisan myötä myös kasvaa paremmaksi versioksi itsestäni.

Kääk-paljastus: Olen muuttanut kuukausi sitten ja asunnostani löytyy tällä hetkellä vain keittiönpöytä ja sänky.

Suhdestatus: Seurustelen UFC-tähti Makwan Amirkhanin kanssa.

Nicole

Nicole Heinämaa, 21, Espoo

- Miss Suomi -kilpailuun osallistuminen on ollut pienestä tytöstä asti suurin haaveeni, sillä haluan olla esimerkkinä ja päästä puhumaan sekä vaikuttamaan asioihin.

Kääk-paljastus: Olen hyvin sinnikäs! Muistan kun pikkutyttönä päätin yhtenä päivänä, että haluan pysyä ilman satulaa ystäväni hevosen selässä. Tipuin valehtelematta vähintään 30 kertaa, mutta en koskaan luovuttanut ja lopulta pysyin hevosen selässä.

Suhdestatus: Sinkku

Amanda

Amanda Teuho, 20, Tampere

- Olen osallistunut lukuisiin kauneuskilpailuihin, kuten Miss Nokia-, Pitsimissi-, Miss Ylöjärvi-, Miss MP-, Miss Intercontinental Finland 2018 -kilpailuihin.

Kääk-paljastus: Olen tehnyt kuvausmatkan maailman ympäri. Reissuun kuului paljon muun muassa videoiden kuvaamista sekä muotinäytöksiä.

Suhdestatus: Seurustelen

Katariina

Katariina Juselius, 24, Helsinki

- Teen mallintöitä sekä podcastia. Lisäksi voitin juuri viime viikolla Miss Seven Continents -kisan kirkkaimman kruunun! Vaikka olen tehnyt jo paljon alan töitä, niin Miss Suomena saisin ääneni kuuluviin. Haluaisin pienillä teoilla tuoda muiden ihmisten arkeen iloa ja hymyä - olla siis ”koko kansan missi”. Kansainvälisissä kisoissa haluaisin tuoda esille Suomea ja suomalaisuutta.

Kääk-paljastus: Osaan seisoa päälläni ja ajaa traktoria.

Suhdestatus: Sinkku

Sari

Sari Perälä, 24, Tampere

- Halusin hakea kisaan jo 18-vuotiaana, mutta äitini kehotti odottamaan oikeaa hetkeä. Nyt koin olevani täysin valmis Miss Suomen titteliin ja sen tuomiin työtehtäviin.

Kääk-paljastus: Olen bikini fitnessin Suomen mestari. Olen elänyt Sallassa kolme vuotta lapsena.

Suhdestatus: Seurustelen. Elän avoliitossa.

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Nadi Hammouda / Miss Suomi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!