Hyppää pääsisältöön
Heikki Koskelo ja Clara

Tangotähti Heikki Koskelon ja Clara-rakkaan myrskyisän suhteen yllätyskäänne: Taas yhdessä - taustalla epäilty pahoinpitely!

Seiska uutisoi keväällä tangotähti Heikki Koskelon, 36, ja tanssinopettaja Clara Blomqvistin, 35, suhteen ajautuneen pahaan kriisin. Clara kertoi alkuvuodesta Seiskalle miehensä pahoinpidelleen hänet baari-illan päätteeksi.

– Olen käynyt poliisikuulusteluissa, ja pitää paikkaansa, että olen tehnyt useita rikosilmoituksia, Clara kertoi tuolloin.

Lue myös: Raju riita ravintolan edustalla! Clara-rakas teki laulaja Heikki Koskelosta rikosilmoituksen – näin epäilty pahoinpitely tapahtui!

Seiskan saaman tiedon mukaan Heikki ja Clara ovat palanneet takaisin yhteen. Pariskunta on nähty yhdessä pitkin kesää eri puolilla Suomea.

– He olivat kimpassa muun muassa Tangomarkkinoilla, Seiskalle kerrotaan.

Lue myös: Kotonaan sänkyyn hakattu Clara Blomqvist teki laulaja Heikki Koskelosta rikosilmoituksen: etäsuhteessa elävä pariskunta edusti kuitenkin yhdessä – kuva!

Parin paluu yhteen varmistui, kun Heikki kertoi hiljattain Facebookissa elävänsä parisuhteessa. Heikki ja Clara ovat julkaisseet tiiviisti päivityksiä yhteisestä kesänvietostaan.

Seiskan tavoittama Clara kertoo, ettei pahoinpitelystä tehtyä rikosilmoitusta ole peruttu. Hän ei kuitenkaan vahvistanut yhteenpaluuta.

Lue myös: Suhdekriisi! Clara-rakkaansa pahoinpitelystä epäilty tangotähti Heikki Koskelo: Seikkailuun sinkkuna ja vapaana

Lue myös: Tangolaulaja Heikki Koskelosta rikosilmoituksen tehnyt Clara-puoliso pelkää henkensä edestä: ”Minut hakattiin omaan sänkyyni!”

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!