Hyppää pääsisältöön
Eveliina Tikka teki Tuomas Enbuskesta rikosilmoituksen.

Syytti missirakastaan pettämisestä! Tuomas Enbuskesta eronnut Eveliina Tikka teki rikosilmoituksen: ”Olen antanut monta kertaa anteeksi!”

Viime viikolla paljastui, että toimittaja Tuomas Enbuske, 42, ajautui joulukuun puolivälissä rajuun riitaan Miss Suomi -kilpailusta tutun rakkaansa Eveliina Tikan, 24, kanssa. Riita äityi niin pahaksi, että Tuomaksen Helsingin Kampissa sijaitsevalle asunnolle jouduttiin hälyttämään poliisi.

Lue lisää: Tuomas Enbusken raju eroriita! Missikaunotar Eveliina Tikka hälytti poliisit: Tuomas kävi käsiksi ja sylki päälleni!

Eroon johtaneen riidan syynä olivat Eveliinan mukaan epäily kolmannesta osapuolesta.

– Tuomas syytti minun pettäneen häntä, kun osallistuin loppuvuodesta kansainvälisiin missikisoihin Dubaissa. Se on ihan tuulesta temmattu väite, sillä olen ollut täysin uskollinen.

Eveliina on osallistunut vuoden 2017 Miss Suomi -kilpailun jälkeen useisiin kansainvälisiin kauneuskilpailuihin.
Eveliina on osallistunut vuoden 2017 Miss Suomi -kilpailun jälkeen useisiin kansainvälisiin kauneuskilpailuihin.

 

Lue myös: Tuomas Enbuske vei missirakkaansa iPadin ja lähetti uhitteluviestejä – Eveliina Tikka hälytti poliisipartion kohujuontajan asunnolle: ”Itkin, kun poliisit saapuivat!”

Eveliina ei ole ollut välikohtauksen jälkeen missään tekemissä Tuomaksen kanssa.

– Olen antanut hänelle monta kertaa anteeksi, mutta enää en siihen suostu. Näin hänet hiljattain ravintolassa, mutta emme vaihtaneet sanaakaan.

Eveliina on tehnyt tapahtuneesta rikosilmoituksen.

Seiska ei tavoittanut Tuomas Enbuskea lukuisista yrityksistä huolimatta.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan arkisto ja Panu Hörkko

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!