Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Jutta Kyllönen on suomen kaunein saunoja.

Suomen kaunein saunoja?! Missikaunotar Jutta Kyllönen kipusi lauteille – kuva!

Miss Suomen 1. perintöprinsessa Jutta Kyllönen, 21, ja hänen avomiehensä asuvat Oulussa. Nuoripari oli muutama vuosi sitten valmistuneen modernin kerrostalon ensimmäiset asukkaat.

Oulun vanhan sataman alueella komeileva kaksio käsittää tilavan olohuoneen, siihen yhdistetyn avokeittiön, vaatehuoneella varustellun makuuhuoneen ja koko asunnon levyisen lasitetun parvekkeen.

Lue lisää: Perintöprinsessa pyörsi muuttosuunnitelmat: Jutta Kyllönen avasi oululaisen unelmakotinsa ovet – kuvat Seiskassa!

Laadukas löylykokemus

Silti asunnon sydän on sen kylpyhuone, ja aivan erityisesti sieltä löytyvä sauna. Tyylikäs ja loppuun asti harkittu kokonaisuus on mainio esimerkki nykypäivän rakentamisesta: näppärässä kerrostalokaksiossakin voi saada laadukkaan löylykokemuksen.

Lue myös: Oho! Perintöprinsessa Jutta Kyllönen juontaa 10-osaisen missirealityn – haku Miss Suomi -kilpailuun käynnissä!

Suomen kaunein saunoja? Öky-kiusas sihisee, kun Miss Suomen 1. perintöprinsessa Jutta Kyllönen, 21, ottaa kunnon löylyt Oulun-kaksionsa luksuslauteilla.
Suomen kaunein saunoja? Öky-kiusas sihisee, kun Miss Suomen 1. perintöprinsessa Jutta Kyllönen, 21, ottaa kunnon löylyt Oulun-kaksionsa luksuslauteilla.

 

Yhdessä hujauksessa Jutta on vaihtanut ylleen aamutakin ja kivunnut lauteille. Design-kiuas on kuin pakasta vedetty. Saunan panelointi kelpaisi sekin vaikka tasavallan presidentin virka-asuntoon Mäntyniemeen.

– Totuus on, että olen ihan mahdoton saunamajuri! Tykkään hurjasti heitellä löylyä, nauravainen Jutta tunnustaa saunapunan kohotessa poskille.

Katso Jutan asuntoesittely Seiska Klubista!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Eetu Ampuja, Oulu
Kuvat:
Markku Ruottinen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!