Hyppää pääsisältöön
Riikka Uusitalo on sinkku.

Suomen kansan suosikkimissi vapautui sinkkumarkkinoille! Käsittämättömän kaunis perintöprinsessa Riikka Uusitalo, 25, erosi yllättäen e-urheilevasta rakkaastaan: "Kyllä, pitää paikkansa"

Viime syksyn Miss Suomi -finaalissa yksi missikaunotar oli ylitse muiden. Valtakunnan kauneimman tiara laskettiin Sastamalan Anni Harjunpään kutreille, mutta kansalaisten suursuosikki oli rovaniemeläislähtöinen Riikka Uusitalo. Ylivoimaisella äänivyöryllä yleisön suosikkimissiksi rankattu Riikka sijoittui monien yllätykseksi "vain" toiseksi perintöprinsessaksi.

Sekin oli monille pettymys, kun kävi ilmi, ettei Riikka ole vapailla markkinoilla vaan onnellisesti parisuhteessa. Nyt tilanne on kuitenkin radikaalisti muuttunut. Seiskan tietojen mukaan Lapin kaunotar ei ole enää parisuhteessa.

– Hän on eronnut poikaystävästään viime vuoden lopussa, Seiskalle vihjataan.

Lue myös: Miss Suomi -finalistit Riikka Uusitalo ja Emmi Suuronen paljastavat: Kieltäydyimme deittiohjelmista!

Riikka Uusitalo

"Pitää paikkansa!"

Seiskan tavoittama Riikka vahvistaa tiedon oikeaksi.

– Kyllä, pitää paikkansa. Näin on päässyt käymään, mutta eroomme ei liity dramatiikkaa, hyväntuulinen Riikka kuittaa.

Seiskan tietojen mukaan parisuhde on tullut tiensä päähän viime vuoden lopulla. Vielä syyskuussa Miss Suomi -kiertueella Riikka avasi Seiskalle hieman silloista parisuhdettaan.

– Hän on e-urheilija eli pelaa tietokonepelejä! Hän on rahapeleissä kiinni, mutta vielä ei puhuta mistään jättisummista, Riikka kertoi rakkaastaan Miss Suomi -kisan aikana.

Lue lisää: Varattu kaunotar! Miss Suomi -finaalin ennakkosuosikki Riikka Uusitalo: Rakkaani on e-urheilija!

Riikka Uusitalo

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!