Hyppää pääsisältöön
Archie Cruz

Suomalaisrokkari Archie Cruzin vastoinkäymiset syvenevät: sokkiluokan lähtöpassit The Local Band -superyhtyeestä! "Toivotamme hänelle parasta!"

Suomalaisrokkari Archie Cruz on ollut kevään aikana otsikoissa, kun hänen Santa Cruz -yhtyeensä hajosi maaliskuussa yhtyeen sisäisten riitojen seurauksena. Archie jäi Santa Cruziin ainoana alkuperäisjäsenenä ja on sen jälkeen koonnut ympärilleen uusia soittajia.

Lue lisää: Santa Cruz -yhtye hajosi kesken Amerikan-kiertueen - yhtyeen kitaristi avautuu: En voi jäädä tilanteeseen, jossa minun täytyy pelätä!

Nyt Archien musiikkiuraan on tullut uusia vastoinkäymisiä. Suomalaisista tähtirokkareista koostuva superyhtye The Local Band tiedotti sosiaalisessa mediassa keskiviikkona (27.6.), että yhtyeen basisti vaihtuu, eli Archie Cruz ei enää jatka yhtyeen riveissä.

The Local Bandin uutena basistina aloittaa Lost Society -yhtyeen Samy Elbanna. Yhtyeen muut jäsenet ovat Reckless Love -yhtyeestä tuttu laulaja Olli Herman, Children of Bodom -kitaristi Alexi Laiho sekä The 69 Eyes -rumpali Jussi 69

- The Local Band ilmoittaa, että Mr. Samy Elbanna Lost Society -yhtyeestä hoitaa tästä eteenpäin bändissämme basistin tehtäviä, Archie Cruz keskittyy jatkossa omaan musiikkiuraansa. The Local Band toivottaa hänelle kaikkea parasta tulevaisuuteen ja parhainta onnea uusiin kuvioihin. "Kuten aina, meillä on muutamia ässiä hihoissamme. Lisätietoa tulossa pian. - Alexi, Jussi ja Olli, yhtye tiedotti.

Lue myös: Jussi 69 listaa läheisimmät muusikkoystävänsä: Näin tutustuimme Ville Valon kanssa!

Sosiaalisen median perusteella Archie Cruz ei ole täysin tyytyväinen lähtöpasseihinsa The Local Bandista. Laulaja-basisti julkaisi Instagramissa kitkeriä viestejä. Viesteissään Archie ei kuitenkaan suoraan viittaa the Local Bandiin, vaikka asiayhteys on luettavissa rivien välistä.

- Pidä perheesi lähellä, hyvät ystäväni. Joskus se voi olla ainoa asia, mitä sinulla on. Jopa elinikäisiksi luulemasi ystävyyssuhteet voivat muuttua puukoiksi selässä. #pettynyt #mutta #kiitollinen #totuusvoittaaaina, Archie kirjoitti tuoreen Instagram-kuvansa oheen.

Archie julkaisi Instagramissa myös videotarinan, jonka tekstissä on todennäköisesti terveiset The Local Bandin jäsenille ja faneille.

- Jos liekkisi palaa liian kirkkaana, monet ihmiset yrittävät tappaa sen. Käytä sitä ja tee liekistä vieläkin voimakkaampi. I'm out, Archie kirjoitti.

Archie Cruz Instagramissa


Teksti:
Mika Seppänen
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!