Hyppää pääsisältöön
Sofia Belórf

Sofia Belórfilta yllättävä paljastus kohutusta Niko Ranta-ahon tv-sarjasta!

Nelonen uutisoi toukokuussa, että fitnesskaunotar Sofia Belórfin ex-rakas, liikemies Niko Ranta-aho avaa ensimmäistä kertaa koko tarinansa Katiska-nimisessä, true crime -henkisessä dokumenttisarjassa.

Tiedotteen mukaan Niko Ranta-ahoa sekä hänen lähipiiriään haastatellaan dokumenttisarjassa. Kuvaukset keskittyvät Suomeen ja Espanjaan.

Lue lisää: Niko Ranta-aho paljastaa aivan kaiken - uusi tv-sarja avaa Nikon ja Katiska-vyyhdin taustat!

Nikon lisäksi Sofia on yksi Katiska-vyyhdin syytetyistä julkkishenkilöistä. Häntä syytetään kahdesta rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Kysymys kuuluukin, nähdäänkö Sofia dokumentissa.

- En ole mukana missään Katiska-sarjassa, Sofia kertoo Seiskalle.

Rakastavaisten suhde päättyi eroon pian sen jälkeen, kun Seiska paljasti Sofian tapailevan Martina Aitolehden ex-miestä Stefan Thermania. Vaikka Stefan ja Sofia ovat viettäneet tiiviisti aikaa yhdessä ja julkaisseet aktiivisesti yhteiskuvia sosiaalisessa mediassa, ei pariskunta ole halunnut vahvistaa suhdettaan medioille.

- En halua kommentoida asiaa, Sofia toteaa.

Lue myös: Suomi avautui, Sofia Belórf ja Stefan Therman ryntäsivät heti kiireellä ravintolaan: "Ihan innoissaan" - kuvat!

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!