Hyppää pääsisältöön
Sofia Belorf uskoo tapaavansa Nikon kevään aikana.

Sofia Belórf uskoo tapaavansa Niko-rakkaansa kevään aikana – ”Ollut todella raastavaa!”

Jättimäisen Katiska-huumevyyhdin käsittely on käynnissä Helsingin käräjäoikeudessa. Syytettyjen penkillä istuu useiden julkkisten lisäksi liigan epäillyt pomot liikemies Niko Ranta-aho ja ex-Cannonball-pomo Janne ”Nacci” Tranberg.

Lue myös: Sofia Belórf oikeudessa - kiistää kaikki syytteet rahanpesusta ja huumeista: yritti ottaa huumeita pois Niko-rakkaaltaan

Seiska tavoitti vyyhdissä huumausainerikoksesta ja kahdesta rahanpesusta ja syytettynä olevan Sofia Belórfin, jonka mukaan Niko on voinut tilanteeseen nähden hyvin.

– Nikon vointi ja jaksaminen ei ole herättänyt minussa kertaakaan huolta, koska hän on näyttänyt oikeussalissa hyvinvoivalta, levänneeltä, fressiltä ja skarpilta. Hänen avustajansa ovat sanoneet, etteivät ole tavanneet pitkiin aikoihin päämiestä, joka olisi ollut yhtä tasapainoinen. Hän on pysynyt järjissään, vaikka on eristyksissä 23 tuntia vuorokaudesta. Ainoana virikkeenä hänellä on televisio.

Sofia otti syksyllä kahden kuukauden loman. – En tuntenut siitä huonoa omaatuntoa, koska en ole koskaan kohdannut yhtä suurta surua.
Sofia otti syksyllä kahden kuukauden loman. – En tuntenut siitä huonoa omaatuntoa, koska en ole koskaan kohdannut yhtä suurta surua.

 

Lue myös: Sofia Belórfin avoin tilitys rahasta ja selibaatista – vankilakuva laihtuneesta Nikosta Seiskassa!

Olette edellisen kerran saaneet viettää kahdenkeskistä aikaa viime kesänä. Miltä erossa oleminen on tuntunut?

– Se on ollut todella raastavaa, koska olemme aina olleet tiiviisti yhdessä. Tämä aika on tuntunut kamalta, sillä minulta on viety samaan aikaan puoliso ja paras ystävä. Istunnoissa on käyty useaan otteeseen läpi tapaamisoikeutta ja sitä, että yhteydenpitorajoituksia lievennettäisiin. Uskon, että pääsemme tapaamaan vielä tämän kevään aikana.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Petri Voutilainen ja Panu Hörkkö
Kuvat:
Seiskan arkisto ja Timo Korhonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!