Hyppää pääsisältöön
Katariina Juselius sairasti syömishäiriötä.

”Seurasin läheltä, kun koulukavereitani kuoli” – Jokelan kouluammuskelu antoi alkusysäyksen missikaunotar Katariina Juseliuksen syömishäiriölle

Jokelan kouluammuskelu laukaisi nyt 24-vuotiaalla Miss Suomi -semifinalisti Katariina Juseliuksella peruskouluikäisenä syömishäiriön.

– Olimme viimeinen luokka, joka evakuoitiin koulusta. Jouduin seuraamaan hyvin läheltä, kun koulukavereitani kuoli. Tapahtumien jälkeen minulle tuli synkkiä ajatuksia ja halusin syömiselläni hallita elämääni, Katariina kertoo.

Lue myös: Miss Suomi -semifinalisti Katariina, 24, sairastui nuorena anoreksiaan – ei puhu painostaan: ”Voin sanoa, että olen ollut todella pieni”

Sairastumista ruokkivat myös mallintyöt, jotka Katariina aloitti 16-vuotiaana.

– Olen päässyt anoreksiasta eroon kovalla taistelulla, se vei yli viisi vuotta. Nyt olen todella tyytyväinen omaan painooni. En halua kertoa paljonko olen vähimmilläni painanut, sillä se voi saada muut anorektikot vertaamaan omaa painoaan siihen.

Katariina tyytyy toteamaan olleensa pahimmillaan "todella pieni".

– Sairaalahoidon vältin, mutta kävin kyllä keskustelemassa ammattilaisten kanssa.

Lue myös: Tässä ovat Miss Suomi -semifinalistien seksikkäimmät some-kuvat – kääk mitä kroppia ja poseerauksia!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Eva-Liisa Orupöld

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!