Hyppää pääsisältöön
seiskan horoskooppi

Seiskan horoskooppi 6.-12.2.2020

Millainen viikko sinulle on luvassa? Lue Seiskan viikkohoroskooppi joka torstai Seiska.fi:stä!

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Unohda oikuttelut, sillä rakkautta tulee vastaan joka mahdollisesta tuutista. Menossa on todella romanttinen vaihe, joten nauti siitä.
Työ: Hitunen vaikeuksia aiheuttaa kohtuuttoman suuren konfliktin. Pidä pää kylmänä, ja hoida oma ruutusi.
Raha: Vaikeuksia ilmenee yllättävältä taholta, mutta pienillä siirroilla selviät kuivin jaloin.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Vaikea vaihe on aiheuttanut ikäviä tilanteita, etkä vieläkään pääse täysin nauttimaan rakkauden riemuista, vaikka suunta jo onkin parempaan päin.
Työ: Haikailet alitajuisesti jotain parempaa, jota ei välttämättä ole olemassakaan. Ota realistisempi ote, niin saat jotain aikaiseksikin.
Raha: Pitkään jatkunut myötätuuli kääntyy vastaiseksi, ja joudut pinnistelemään selvitäksesi velvoitteistasi.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Romantiikka loistaa poissaolollaan, mutta pidät itsesi kasassa helposti, kun pysähdyt kuuntelemaan kumppaniasi. Muista huolehtia myös terveydestäsi.
Työ: Onni on vaarallinen olotila työpaikalla. Syyllistyt helposti itsepetokseen, kun kaikki on päältä päin katsoen kunnossa. Perehdy asioihin syvemmin.
Raha: Raha-asioissasi koet selvän ryhtiliikkeen, mikä auttaa hengittämään kevyemmin. 

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Purjehdit rakkauden aallonharjalla, ja saat nauttia romantiikasta niin kuin vain rapu pystyy. Vaali tätä tilannetta ja tunnetta, niin saat hyvän vireen jatkumaan pidempään.
Työ: Vireesi lopahtaa. Pidä huoli, ettet sekoita koko työpaikkasi pakkaa.
Raha: Varsin keskinkertainen vaihe menossa, mutta viikonloppuna koet yllätyksen, joka on varsin positiivinen. Laita vaikka pari lanttia johonkin rahapeliin.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Itsepäisyytesi on aiheuttaa peruuttamatonta vahinkoa, joten anna periksi asioissa, jotka eivät ole sinulle tärkeitä.
Työ: Taistelet logiikkaa vastaan, mikä on aivan käsittämätöntä. Kuuntele työkavereitasi ja ota opiksesi. Sinun ei tarvitse osata ja tietää kaikkea.
Raha: Jakson alku sujuu hyvissä merkeissä, mutta ensi viikko tuo tullessaan odottamattoman vastoinkäymisen. Yritä varautua siihen.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Kivinen sydämesi on aika ajoin raskas kantaa. Luota kumppaniisi, ja anna hänen hoitaa romantiikka.
Työ: Ei tämä mikään huono jakso ole, mutta joudut puurtamaan, ja rutiinihommat turruttavat mielikuvitustasi. Odota kärsivällisesti parempia aikoja.
Raha: Joskus on mentävä kauas, jotta näkee lähelle. Sinulle käy tällä jaksolla juuri näin. Varaudu rajuihin heilahteluihin.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Älä pidä rakkautta itsestäänselvyytenä. Se vaatii työtä, johon et selvästikään ole tällä jaksolla oikein sitoutunut. Yritä löytää arjesta huvittaviakin puolia.
Työ: Mieltäsi painaa jokin ikävä tapahtuma, jota et ole saanut pohjia myöten selvitettyä. Se kalvaa kaikkea tekemistäsi, joten laske 1+1 äläkä kuvittele sen olevan muuta kuin 2.
Raha: Yrität kaikkea mahdollista, ja tuntuu kuin löisit päätäsi seinään. Mutta katso tarkemmin: tunnelin päässä on valoa!

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Olet turhan harkitseva ja varovainen. Päästä itsesi vapaaksi kahleistasi, niin saat nauttia sydäntalven romantiikasta mielin määrin.
Työ: Väsymys painaa, joten lepää viikonloppu, niin uusi viikko sujuu jälleen huomattavasti kevyemmin. 
Raha: Kokonaiskuva on todella positiivinen, vaikka pieniä miinuksia ilmeneekin. Ne ovat niin pieniä, ettei niistä kannata tehdä numeroa.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Miten ihana tunne onkaan liidellä pilvien päällä ja antaa tuulen viedä. Saat nauttia rakkaudesta enemmän kuin aikoihin, joten älä nyt haraa vastaan!
Työ: Työsi sujuu kevyesti ja pääset toteuttamaan suunnitelmiasi ilman vastoinkäymisiä. Kerrassaan mainio jakso työpaikallasi.
Raha: Kaikessa ei sentään voi onnistua: raha-asioissa olet unohtanut suunnitelmallisuuden, mikä iskee kasvoille jakson lopulla.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Et sinä rakkaudelle mitään voi. Se tulee, kun on tullakseen. Sinkkusarvipäillä on kaikki mahdollisuudet löytää nyt se, josta olet haikaillut jo pitkään.
Työ: Tasainen vaihe ei lupaa suuria, mutta eivät vastoinkäymisetkään sinua järkytä. Selviydyt velvollisuuksista, mutta sankariksi sinusta ei ole.
Raha: Olet joutunut taistelemaan selviytyäksesi kaikista laskuista, eikä tähän vielä näy helpotusta. 

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Vesimiehet ovat onnensa kukkuloilla, ja varsinkin tämän jakson synttärisankareilla menee lujaa. Nauti romantiikasta täysin rinnoin!
Työ: Vireesi viiva on tasainen kuin vainajan sydänkäyrä. Onneksesi se ei mene nollassa, joten pystyt hoitamaan hommasi.
Raha: Rahallisesti tämä jakso menee selviytyessä. Älä anna raha-asioittesi vaikuttaa ihmissuhteisiin tai työmotivaatioon.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Kohtaat pedon nimeltään pelko – pelko kaikkea uutta ja tuntematonta kohtaan. Anna hyvien asioiden tulla ja ota ne vastaan, niin huomaat pelon olevan turhaa.
Työ: Pystyt parempaan, tiedät sen itsekin, mutta ei tämä jakso silti mitenkään huono ole. Keskustele työkavereidesi kanssa, ja ratkaiset ongelmasi rakentavasti.
Raha: Valuutta-asiasi ovat hanskassa, etkä tarvitse muiden neuvoja, kuinka ne on hoidettava.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Herkko Heimonen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!