Hyppää pääsisältöön
seiskan horoskooppi

Seiskan horoskooppi 4.-10.6.2020

Millainen viikko sinulle on luvassa? Lue Seiskan viikkohoroskooppi joka torstai Seiska.fi:stä!

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Tulet kylläiseksi romantiikan nälässäsi, eikä se tahdo enää maistua. Täysikuu aiheuttaa levottomuutta, joten kannattaa vain odotella aikaa parempaa.
Työ: Saat idean, jota ei kannata säästellä vaan tuoda se kaikkien tietoon. Saat paljon aikaiseksi pienellä vaivalla. 
Raha: Vastoinkäymiset uhkaavat kääntää saldosi punaiselle, jos et pidä varaasi. Laita pussinsuu varmuuden vuoksi kiinni.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Vaisulta näyttää. Mielenkiintosi kohdistuu ihan muualle, mutta älä nyt ihan tyystin unohda lemmenelämääsi. Vaatii vain pientä vaivannäköä, ei muuta.
Työ: Pohja on sivuutettu, ja olet matkalla kohti kunnon draivia. Ei kannata pitää kynttilää vakan alla, vaan anna sen loistaa. Olet sen ansainnut.
Raha: Kun rakkauselämä on vaisua, on talouselämäsi vauhdissa. Pystyt pienillä siirroilla saamaan ihmeitä aikaan. Nauti nyt, kun menee lujaa.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Tee aloitteet miettimättä, fiilispohjalta. Saat rakkautta niin paljon kuin tarvitset, mutta joudut myös antamaan. Mitään ei saa ilmaiseksi.
Työ: Varsin haasteellinen viikko työmaallasi. Vireesi ei tahdo riittää kuin aivan välttämättömään, eli älä kasaa itsellesi liikaa hommia.
Raha: Kaupankäynnin Merkurius on merkissäsi ja tykittää energiaa, jollaista et ole vähään aikaan nähnyt. Tuntuu, että kaikki onnistuu.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Päänsisäinen ahtaus aiheuttaa kiputiloja, etkä saa aikaiseksi kaikkea, mitä haluaisit. Kiukuttelu ei johda mihinkään positiiviseen, joten anna hieman periksi.
Työ: Aleneva käyrä näyttää menosi vaikeuden, etkä ole edes vielä pohjalla tällä jaksolla. Pahin on vielä edessä, joten yritä levätä.
Raha: Viikonvaihde vie enemmän kuin olit laskenut. Joudut suunnittelemaan koko talouskuviosi uusiksi. Odota aikaa parempaa.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Ylpeytesi kokee kolauksen, mutta älä tee siitä itsellesi kompastuskiveä. Rakkaasi ymmärtää kyllä, jos selität tilanteesi selkokielellä.
Työ: Viikonloppuna koet pienen piristyksen muuten melko ankean työviikon keskellä. Yritä saada silloin aikaiseksi niin paljon kuin vain pystyt.
Raha: Pienistä vastamäistä ei ole huolta, jos otat kunnon vauhdin. Sen ei pitäisi olla sinulle vaikeaa tällä jaksolla.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Joudut tyytymään siihen mitä sinulle annetaan, sillä oma mielenkiintosi ei tahdo riittää rakkauselämän ylläpitoon saati sen kohentamiseen. 
Työ: Kotihommissa on sinulle riittävästi tekemistä, joten älä edes suunnittele aloittavasi jotain suurta projektia työmaallasi. Nyt ei ole sen aika.
Raha: Vaikka jakso menee varsin mallikkaasti, varaudu hankaluuksiin. Pienistä puroista ne suuret virrat alkavat.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Diplomaatin taitosi ovat koetuksella. Joudut todistamaan ikävää tapahtumaa, ja viisainta olisi olla ottamatta kantaa puoleen eikä toiseen. Omissa asioissasi on riittävästi tekemistä.
Työ: Sinua on helppo miellyttää, mutta päättämättömyytesi aiheuttaa lieviä otsan rypistyksiä. Delegoi!
Raha: Vauhtisi on hurja, etkä edes pysty sössimään raha-asioitasi, vaikka yrittäisit. No, en suosittele yrittämään. Nauti nyt, kun pystyt.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Käyräsi on huolestuttavan tasainen. Intohimosi liekki vaatii sytykettä, mutta jos sitä saat, niin rakkausroihusi on täydellinen!
Työ: Selvität eteesi tulevan ongelman käden käänteessä. Huolesi ovat tällä jaksolla turhia, sillä saat hommasi kyllä pelittämään kunnolla, jos haluat ja jaksat.
Raha: Kävit syvällä, mutta uusi kuu toi uudet tuulet. Älä tuhlaa kaikkea, minkä saat, vaan suunnittele järkevästi, mikä kannattaa ja mikä ei.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Liiallinen optimismi ei ole pahitteeksi tällä jaksolla. Vaikka olet loppusyksyn/alkutalven lapsi, tuo lisääntynyt valo kaipaamasi energian. Kiipeät huipulle!
Työ: Jakson alku on vaikea, miltei mahdoton, mutta kun huilaat viikonlopun, saat juonen päästä jälleen kiinni ja pääset tuttuun vauhtiisi.
Raha: Sinulla on ollut hyvät kuviot rahamaailmassasi, etkä ole jäänyt ihmettelemään vaan saanut jotain aikaiseksi. Nyt on se hetki, jolloin kukkaron nyörit on viisaina sulkea.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Haluat, että kaikki sujuu suunnitellusti etkä siis pidä yllätyksistä. Sen saa huomata myös kumppanisi tällä jaksolla. Pidä kuitenkin maltti mukana, varo sanojasi!
Työ: Olet energinen ja saat paljon aikaiseksi, kunhan kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. Varaudu kuitenkin siihen, että näin ei koko ajan ole.
Raha: Keskity olennaiseen, sillä jakso on aika tasapaksu, mikä on itse asiassa kauriille ihan hyvin.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Pidät itsepäisesti kiinni tavoitteistasi, mikä on oikeastaan ihan hyvä. Parisuhteessa olevat joutuvat kuitenkin kompromissiin, sinkuilla on vaikeaa!
Työ: Jos suinkin pystyt, pidä tällä viikolla lomaa, sillä intosi ei tahdo riittää niin joutavaan kuin työ. Pienen huilin jälkeen meno taas maistuu.
Raha: Olet joutunut antamaan periksi mieliteoissasi, eikä saldosi tahdo riittää kaikkeen tarvittavaan. Joudut hieman muklaamaan kuvioitasi.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Romanttiset kalat ovat elementissään, eli unelmoivat paremmasta. Koet täydellisen jakson, jos olet itse aloitteentekijä. 
Työ: Pääset vauhtiin, joka sokaisee kokeneemmankin duunarin. Saat kokea pieniä onnistumisia, joten nauti kaikista pienistä voitoista.
Raha: Jokin yllättävä menoerä tekee viikonloppuna ison loven budjettiisi. Ole kuitenkin huoletta, se ei kaada talouttasi, vaikka pahasti horjuttaakin.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!


Teksti:
Herkko Heimonen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!