Hyppää pääsisältöön
Sofia

Seiska paljastaa! Sofia Belórfin huumesyyte koskee pientä määrää kokaiinia

Suomen historian suurin huumausainerikosoikeudenkäynti starttaa torstaina 30.1.2020, kun Helsingin käräjäoikeus alkaa ns. Katiska-jutun syytteiden luvun. Vastaajia on kaikkiaan yli 50. Vyyhdin päätekijöiksi epäillään liikemies Niko Ranta-ahoa ja ammattigangsteri Janne "Nacci" Tranbergiä. Molemmat tuodaan paikalle vankilasta.

Syytettyjen penkillä ovat myös Nikon avopuoliso, fitness-kaunotar Sofia Belórf sekä muusikko Samu Haber. Kahden viimeksi mainitun epäillyt rikokset ovat kuitenkin lähinnä sivujuonne kokonaisuudessa.

Ilta-Sanomat kertoi lähteisiinsä viitaten tiistaina, että Sofiaa epäillään kahdesta rahanpesurikoksesta sekä huumausainerikoksesta. Tämä oli uusi tieto, sillä aiemmin tiedossa oli, että Sofiaa epäillään tuottamuksellisesta rahanpesusta. 

Seiskan tietojen mukaan poliisi epäilee, että Sofialla oli viime kesän Ruisrockissa hallussaan pieni määrä kokaiinia. Huumausaine olisi päätynyt Sofian haltuun tilanteessa, jossa hän oli yrittänyt estää erästä toista henkilöä käyttämästä sitä.

Oikeusjutusta tulee pitkä ja se istutaan käräjäoikeuden turvasalissa. Median kiinnostus tulee olemaan laajaa, erityisesti kolmen ensimmäisen käsittelypäivän aikana. 

Jälleennäkeminen turvasalissa! Sofia Belórf ja Niko-rakas kuulevat huomenna syytteet kohutussa huumejutussa 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Mia Jussinniemi, Sami Hernesaho, Pauli Poutanen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!