Hyppää pääsisältöön
Jenni Alexandrova ja Sami Kuronen

Sami Kuronen ja Jenni Alexandrova suhdehuhujen keskellä – näin kaksikko vastasi uteluihin!

Sinkkuina viihtyvät Sami Kuronen ja Jenni Alexandrova aloittivat Radio Aallon uusina aamujuontajina vuodenvaihteessa. Sami erosi hiljattain missikaunotar Michaela Söderholmista. Seiska puolestaan uutisoi Jennin ja juontaja Jussi Heikelän erosta lokakuussa.

Sokkiero! Juontajapariskunta Jenni Alexandrovan ja Jussi Heikelän suhde kriisissä!

Sami Kuronen on jälleen sinkku! Michaela Söderholm kertoo erosta Instagramissa: "Tämä oli meidän päätöksemme"

Jenni ja Sami ovat ajautuneet suhdehuhujen keskelle, ja esimerkiksi Jodelissa on käyty kuumaa keskustelua asiasta. Myös Jenni on kuullut huhuista.

- Se on mielestäni outoa. Sami on minulle kuin veli, olemme olleet hyviä ystäviä jo vuosikausia. Tietysti puhumme hänen kanssaan kaikenlaisista asioista. Minulle on tullut kysymyksiä, onko minulla ja Samilla jotain. Aluksi se nauratti, mutta sitten aloin miettiä, onko niihin vastattava jotain. Uskon, että huhut haihtuvat, kun ihmiset ymmärtävät meidän olevan vain ystäviä, Jenni kertoi Kultainen Venla -gaalassa.

Myös Sami on kuullut huhuista, mutta kukaan ei ole kysellyt asiasta suoraan.

- Olen kuullut, että jossain juorupalstoilla on ollut jotain. Tunnemme Jennin kanssa vuosien takaa, ja olemme kuin sisaruksia. Hän tietää minusta sellaisia asioita, joita kukaan muu ei tiedä ja päinvastoin. Arvostan Jenniä äärimmäisen paljon, ja hän on yksi parhaista ystävistäni, juontaja totesi.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Antero Alhonen, Petri Voutilainen
Kuvat:
Timo Korhonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!