Hyppää pääsisältöön
a

Rokkikukko Archie Cruz ja synkkä tilinteko: En voi käsittää, kuinka sekaisin olin

Rokkari Archie Cruz (oik. Arttu Kuosmanen, 27) on Instagram-avautumisensa perusteella vapautunut menneisyyden kahleista. 

Huh, en voi käsittää, kuinka sekaisin olin vielä kaksi vuotta sitten. Tämä kirjoitus on kaikille niille, jotka kamppailevat riippuvuuden tai masennuksen kanssa. Menkää ja hakekaa apua - sitä on saatavilla ja sinulla on mahdollisuus toipua. Olen niin onnellinen ja ylpeä siitä, missä olen nyt verrattuna aiempaan. Taitaa olla niin, että vasta käytään pohjalla osaa arvostaa pinnalla pysymistä. Siunausta päivääsi!

Kirjoituksella hän viittaa vuoden 2018 tapahtumiin, jolloin Santa Cruz -yhtyeen jäsenet jättivät Archien kesken kiertueen. Sitten seurasi potkut The Local Bandista, jota Archie oli ollut laittamassa pystyyn.

Lue lisää: Suomalaisrokkari Archie Cruzin vastoinkäymiset syvenevät: sokkiluokan lähtöpassit The Local Band -superyhtyeestä! "Toivotamme hänelle parasta!"

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Pauli Poutanen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!