Hyppää pääsisältöön
Raimo ja Satu Andersson.

Rikollispomo Raimo Andersson tapettiin raa’asti kotiinsa - tappaja soitti Satu-leskelle kymmeniä kertoja ennen verityötä: ”Perheystävä tappoi mieheni!”

Yksi Suomen tunnetuimmista ammattirikollisista, 61-vuotias elinkautisvanki Raimo Andersson surmattiin noin kaksi viikkoa sitten omakotitalossaan. Hän oli kuollessaan vankilomalla vuonna 2003 Suomea kohauttaneesta Volkan Ünsalin palkkamurhasta.

Lue myös: Raa’asti tapetun palkkamurhaaja Raimo Anderssonin leski avautuu miehensä hyytävästä kuolemasta – Seiska paikalla surmatalossa: ”Koti kuin teurastuksen jäljiltä!”

Raimon taposta epäillään toista tunnettua rikollista, kolmoismurhaaja Veli Matti Huohvanaista, 48. Hän oli vapautunut vankilasta vuonna 2015.

Raimon leski Satu Andersson, 51, ei ollut paikalla, kun hänen miehensä surmattiin toissa viikon perjantain ja lauantain välisenä yönä.

– Puhuin Ramin kanssa puhelimessa vielä puoli kahden aikaan yöllä. Myös tämä epäilty soitti varmaan 50 kertaa ja pyysi minua asunnolle. Molemmat olivat juovuksissa. Jos olisin tullut, en tiedä, olisiko Rami hengissä vai minäkin hengetön.

Lue myös: Tallensivatko valvontakamerat rikollispomo Raimo Anderssonin surman – Satu-vaimo: ”Rami ei pelännyt mitään!”

Vaimo huolestui miehestään vasta seuraavana päivänä.

– Rami ei vastannut puhelimeen, joten vävypoikani meni käymään asunnolla. Hän löysi Ramin kylmän ruumiin. Vävyni soitti ensin poliisille ja sitten minulle.


Teksti:
Juha Nurmi
Kuvat:
Pasi Murto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!