Hyppää pääsisältöön
Vain Seiskassa!
Erika Vikman.

Rietasteli rintsikoissa? Uhkea Erika Vikman käänsi katseita Tampere-talossa – antava iltapuku paljasti laulajan rintaliivit: ”Totta, ovathan ne kauniit liivit”

Suuri suomalainen iskelmälegenda ja musiikkineuvos Danny esiintyi taannoin Tampere-talossa. Viihdemogulin juhlakonserttia oli saapunut kunnioittamaan läsnäolollaan myös tämän puoliso Erika Vikman, joka herätti huomiota konserttiväen keskuudessa.

Seiskalle raportoidaan, kuinka paikalla olleiden päät kääntyilivät niskat kipeinä Erikan sipsuttaessa paikalle punaisissa korkokengissään ja mustassa iltapuvussaan. Viimeisen silauksen asukokonaisuudelle antoivat hauskat pallokuvioiset sukkahousut.

– Mielestäni Erika oli kaunis ja muutoin tyylikkäästi pukeutunut, mutta kun hän kääntyi mennäkseen paikalleen, niin selkäpuoli olikin melkoinen! Mekko nimittäin paljasti näyttävästi selkää ja huh, millaiset rintsikat sieltä alta näkyivät, Seiskalle hämmästellään.

– Sitä katsellessa en voinut olla miettimättä, että olikohan Erikalle käynyt jokin vahinko?

Tämä Erika Vikmanin rohkeaksi mielletty asu käänsi katseita Tampere-talolla.
Tämä Erika Vikmanin rohkeaksi mielletty asu käänsi katseita Tampere-talolla (lukijan kuva).

Rohkeutta ja riettautta

Tampere-talolta raportoiva silminnäkijämme sanoo, ettei aluksi viitsinyt ottaa lainkaan yhteyttä Seiskaan. Mielipide kuitenkin muuttui myöhemmin, kun Erika lanseerasi Euroviisukappaleensa Cicciolinan. Se kuullaan 7. maaliskuuta UMK-finaalissa.

Lue myös: Oho, Erika Vikman julkaisee ex-pornotähdestä kertovan kappaleen: Ihailen ristiriitaisia hahmoja!

– Erikahan on kertonut laulun puhuvan rohkeuden, riettauden ja omaehtoisuuden puolesta, ja että nyt on kuulemma rohkeiden naisten aika, Seiskalle sanotaan.

– Aiemmin en rohjennut kuvaa lähettää, mutta nyt näiden hänen uusien lausuntojensa perusteella ajattelin, että ehkäpä hän todellakin haluaa erottua rohkeudellaan ja riettaudellaan.

 

Vielä rohkeampaa luvassa?

Seiska tavoitti hyvätuulisen Erikan, jota alkoi kovasti naurattaa hänestä tehdyt silminnäkijähavainnot.

– Vai että sellainen kuva teille on lähetetty! Muistan kyllä sen asuni, mutta lähinnä tässä naurattaa se, etten ajatellut liivejäni lainkaan. Mutta totta, ovathan ne kauniit liivit!

Lue myös: Erika Vikman esittelee rohkeamman puolensa - tangotähteys historiaa: Erotiikka on yhä tabu!

– Okei okei, tiedän sen etikettivirheeksi, jos rintsikat vilkkuvat. Ajattelin kuitenkin, että äsh, ihan sama, eivät nämä liivini ketään kiinnosta, Erika nauraa.

– Voisin tässä kohtaa lähettää sellaisia terveisiä, että jos nuo liivini herättivät huomion, niin tulevaisuudessa tullaan varmasti näkemään jotain vielä rohkeampaa!

Lue lisää Kääk-uutisia torstaina ilmestyvästä Seiskasta!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nothing stops Cicciolina!☝🏽 27.1. #cicciolina #playboy #umk20 💋💋💋💋💋

A post shared by ERIKA VIKMAN (@erikavikman) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hyvää viikonloppua 🐰

A post shared by ERIKA VIKMAN (@erikavikman) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vika show tänään! Sit kotiin ja STUDIOLLE!! 🖤

A post shared by ERIKA VIKMAN (@erikavikman) on


 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
PAsi Murto & lukijan kuva

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!