Hyppää pääsisältöön
Hernesaaren ranta

Ravintolan työntekijän pitbull tappoi asiakkaan koiran – Hernesaaren ranta kommentoi tapahtunutta: Olemme äärimmäisen surullisia ja pahoillamme tapahtuneesta!

Helsinkiläisravintola Hernesaaren rannassa koettiin torstaina (17.5.) järkyttävä tilanne, kun työntekijän vapaana ollut pitbull tappoi asiakkaan villakoiran.

Lue myös: Järkyttävä tilanne suositussa helsinkiläisravintolassa: työntekijän vapaana ollut pitbull retuutti asiakkaan koiran hengiltä

Hernesaaren ranta kommentoi tapahtunutta Facebook-sivustollaan tänään perjantaina (18.5.).

Eilen 17.5.2018 Hernesaaren Rannan alueella kävi surullinen tapahtuma. Hernesaaren Ranta on vielä kiinni ja aluetta valmistellaan avausta varten. Työmaalla työntekijämme koira oli rannassa vapaana ja se oli hyökännyt toisen alueella olleen koiran kimppuun, joka menehtyi myöhemmin vammoihinsa. Näin ei olisi koskaan saanut käydä eikä tilanteessa ole toimittu oikein. Olemme äärimmäisen surullisia ja pahoillamme tapahtuneesta. Työntekijä on kuitenkin vastuussa omasta koirastaan ja tapahtunut on käyty hänen kanssaan läpi. Säädöksiemme mukaan koiria ei missään nimessä saa pitää alueella vapaana, oli ravintola auki tai kiinni.


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Pasi Murto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!