Hyppää pääsisältöön
Maisa meni naimisiin

Raju välikohtaus Maisa Torpan salahäissä - alkoholia nauttinut häävieras kävi kuvaajaan käsiksi puistossa!

Kohukaunotar Maisa Torppa, 28, on nyt rouvashenkilö, sillä Maisa ja Mikko-rakas sanoivat toisilleen "tahdon" Helsingin Vanhassa kirkossa Ystävänpäivänä 14.2.2020.
Jari-Matista syksyllä näyttävästi eronnut Maisa yritti pitää häänsä salassa julkisuudelta, mutta vinkkejä vihkimsen ajankohdasta saapui Seiskan toimitukseenkin jo hyvän aikaa sitten.

Hääpaikan välittömässä läheisyydessä tilannetta tarkkaillut Seiskan erikoistoimittaja Panu Hörkkö kertoo, että häävieraita saapui kirkkoon muutamia kymmeniä. Kun morsiuspari oli astumassa kirkosta ulos, tapahtui jotain yllättävää.

- Joku häävieraista kävi päälleni, vaikka oli kamerani kanssa julkisella paikalla, puistossa. Tämä hääväkeen kuulunut mies, joka muuten oli nauttinut alkoholia, otti kamerastani kiinni kaksin käsin ja töni.

Tilanne oli eskaloitua, mutta pillastunut häävieras onneksi rauhoittui nopeasti. Kenties tämä tajusi, ettei hänellä ole mitään oikeutta kieltää ketään kuvaamasta julkisella paikalla, saati käydä kuvaajaan käsiksi!

- Tämä oli aika raju tilanne, sain siinä vähän osumaakin, erikoistoimittaja Panu päivittelee.

Kirkolta seurue oli noussut autoihin ja ajanut luksushotelli Kämpiin, tiukasti ulkopuolisten katseilta suojassa.

Talven kaunein morsian! Maisa Torppa julkaisi hempeän hääkuvan

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Pauli Poutanen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!