Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Elena Vikström

Pojaksi syntyneen Elena Vikströmin muodonmuutos seksikkääksi Glamour-malliksi on valmis - takana yli 10 leikkausta: "Olen juuri sen näköinen kuin suunnittelin"

Povipommi Elena Vikström nousi julkisuuteen muutama vuosi sitten. Glamour-mallin urasta haaveillut yli 180-senttinen kaunotar kertoi syntyneensä pojaksi, mutta ei koskaan ole kokenut olevansa poika.

LUE LISÄÄ: TELEVISIOSSA NÄHTÄVÄN ELENA-POVIPOMMIN KOHUPALJASTUS: SYNNYIN POJAKSI!

Ihmiset kysyvät minulta usein miltä näytin "miehenä" tai "poikana" Minulla ei ole ikinä ollut näyttää kenellekään sellaisia kuvia koska en ole ikinä edes näyttänyt muulta kuin tytöltä. Synnyin transsukupuolisena ja vääränlaiseen vartaloon mutta olen silti ollut aina kuin yksi tytöistä. Ihmiset tuntuvat luulevan että transsukupuolinen on ihan normaali mies tai nainen joka yhtenä päivänä vaan päättää että nytpä sitten vaihdetaan sukupuolta, noh näin ei tosiaankaan asia ole. Transsukupuoliseksi synnytään, se ei ole minkäänlainen valintakysymys. Kuvassa olen peruskoulun 6.luokalla. Korjasin sukupuoleni Suomessa nuorimpana ikinä historiassa aloittaen hoidot 17-vuotiaana. Sain tuolloin erikoisluvan, koska asia oli selvä ja sen näki kaikki. Mitä näette kuvassa? Onko kuvassa normaali poika joka vaan päätti yhtäkkiä vaihtaa sukupuolensa, Elina kirjoittaa Instagramissa.

KATSO MYÖS: TRANSSUKUPUOLINEN POVIPOMMI-ELENA KOMMENTOI RAJUJA MASTURBOINTIKUVIAAN!

Elena korjasi sukupuolensa 17-vuotiaana, eli nuorempana kuin kukaan Suomessa. Hänelle on vuosien saatossa tehty myös useita plastiikkakirurgisia toimenpiteitä, kuten rintaleikkaus, otsaleikkaus, nenäleikkaus, luomet ja huulitäytteet.

KATSO MYÖS: SUKUPUOLENSA KORJANNUT ELENA JULKAISI ALASTONKUVAN: NÄYTTÄÄ KAIKEN - K-18!

Mulla oli 18-vuotiaana lista kauneusleikkauksia jotka halusin tehdä. Ihmiset sanoivat että olen ihan hullu kun haluan tehdä niin paljon kaikkea ja että en tarvitse kaikkia niitä operaatioita. Sain myös kuulla että menen pilalle ja minusta tulee joku muovinen hirviö.

Tiedättekö mitä, minä pidin pääni kuten aina. Nyt 8 vuotta myöhemmin se lista leikkauksia on melkein kaikki läpikäyty ja olen niin onnellinen että näytän vihdoinkin siltä miltä olen aina halunnut näyttää. Minua on leikattu yli 10 kertaa, mutta en ole silti muovisen näköinen vaan juuri sen näköinen mitä suunnittelin vuosia sitten, Elena kirjoittaa julkisessa Facebook-päivityksessään.

LUE LISÄÄ: POVIPOMMI-ELENA VOITTI KAUNEUSLEIKKAUKSEN: TÄSTÄ KORJAUKSESTA OLEN HAAVEILLUT PITKÄÄN!

Elenan postaus on kerännyt paljon tykkäyksiä ja ihailevia kommentteja. Joku kuitenkin ihmettelee, mistä Elena on saanut rahat kalliisiin kauneusleikkauksiinsa.
 

Mulla ei oo autoa, omistusasuntoa tai lapsia elätettävänä. Siksi pystyn sijoittamaan rahani itseeni, hän kuittaa.

 


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus ja Instagram ja facebook

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!