Hyppää pääsisältöön
Niina Kuhta säikähti Jussi-rakkaansa sormusta.

”Pelästyin hänen olevan kihloissa tai naimisissa!” Niina Kuhta huomasi Jussi-rakkaansa kädessä sormuksen – näin paniikinomainen tilanne selvisi!

Televisiosta tutun hääalayrittäjän Niina Kuhdan, 38, ja it-alan ekonomin Jussin, 42, rakkaus roihahti viime syksynä heidän löydettyään toisensa Tinderistä.

Ennen ensitapaamista helsinkiläiskahviossa Niina ei suostunut antamaan Jussille puhelinnumeroaan eikä kertonut sukunimeään, sillä hän ei halunnut Jussin etsivän hänestä tietoja netistä.

Lue lisää: Niina Kuhta salasi sukunimensä Jussi-rakkaaltaan – ”En osannut odottaa, että joudumme suhteemme alussa Seiskan paparazzaamaksi!”

Ensitapaamisella Niina huomasi Jussin kädessä kimmeltävän sormuksen.

– Pelästyin hänen olevan kihloissa tai naimisissa. Vitsin kautta sain tietää, että kyseessä on älysormus, joka mittaa muun muassa unen laatua. Sormus ei ollut vasemmassa nimettömässä, mutta sitä en huomannut pienessä paniikissa, Niina muistelee viime syksyistä tapaamista.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Timo Korhonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!