Hyppää pääsisältöön
Nina Heinikoski

Oho! Miss Suomi -semifinalisti Nina Heinikoski elää avoliitossa UFC-tähti Makwan Amirkhanin kanssa: "Rakastuimme festareilla!"

Tänään tiistaina julkistettujen Miss Suomi -semifinalistien joukossa on turkulainen kauneusalan yrittäjä ja lähihoitaja Nina Heinikoski, 25. Hän on seurustellut pian kolme vuotta UFC-tähti Makwan Amirkhanin, 30, kanssa.

– Olemme avoliitossa! Muutimme juuri kolmiosta kaksioon, jossa meillä on toistaiseksi vain keittiönpöytä ja sänky. Kun muutimme, myimme Makwanin huonekalut, eikä sisustamiselle ole ollut aikaa, Nina kertoo Seiskalle.

Lue lisää: Salasuhde paljastui: Makwan Amirkhani seurustelee missin kanssa!

Rakastavaiset haluavat pitää suhteessaan matalaa profiilia.

– Tapasimme festareilla, ja olimme molemmat täysin selvin päin, Nina korostaa.

 

Rakkaani tukee

Jokioisilta kotoisin oleva Nina on osallistunut vuonna 2014 Miss Tampere -kilpailuun sekä vuonna 2016 Fitness Covergirl -kilpailuun. Hän halusi Miss Suomi -kisaan, koska näkee itsessään potentiaalia.

– Aiemmista kauneuskisoista ja niissä menestymisestä on minulle etua.

Makwan suhtautui varauksella Ninan Miss Suomi -kisailuun.

– Jokaisessa parisuhteessa pitää käydä arvoja läpi. Olen perustellut Makwanille, miksi haluan kilpailuun, ja lopulta hän hyväksyi osallistumiseni.

– Rakas on tärkein tukijani ja seisoo rinnallani loppuun asti. Hän on myös opettanut, mitä julkisuudessa kannattaa puhua. Pyrin olemaan oma rehellinen itseni.

Lue lisää: Tässä ovat Miss Suomi -semifinalistit: näyttelijäkaunotar, Miss Helsinki -finalisti, UFC-tähden rakas ja Talent-finalisti - katso kuvat ja esittelyt!

Nina

Omistan hevosen

Urheileminen yhdistää näyttävää pariskuntaa. Nina kertoo harrastaneensa kahdeksan vuotta ringetteä ja nauttivansa nykyään juoksemisesta, sählyä ja ratsastamista.

– Minulla on myös oma hevonen, Nina iloitsee.

Katso: Tämä kuva vahvisti Makwan Amirkhanin ja kauniin missi-Ninan salasuhteen – katso!

Hän paljastaa, että yhdessä rakastavaiset urheilevat hyvin vähän.

– Makwanin tavoitteet ovat huomattavasti korkeammalla kuin minulla. Käymme satunnaisesti yhdessä lenkillä.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Nadi Hammouda / Miss Suomi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!