Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Alma laulaja

Nyt on kova! Suomalaispoppari Alma bailasi supertähtien kanssa – kuvat!

Viime vuonna Karma-hittinsä myötä maailmanmaineeseen noussut suomalaispoppari Alma, 21, jatkaa nousukiitoaan ja laulajan musiikki tavoitaa jatkuvasti suurempaa yleisöä ympäri maailman.

Alma on keikkaillut viimeisen vuoden aikana ympäri maailman ja kuluvan kesän aikanakin nuorella laulajatähdellä on keikkoja muun muassa Isossa-Britanniassa, Itävallassa, Venäjällä, Romaniassa, Tanskassa ja Saksassa.

Alma on saanut nopeasti myös faneja maailmankuuluista laulajista. Ensimmäisten joukossa oli itse Sir Elton John, joka sitti Alman Karma-kappaleen omassa radio-ohjelmassaan  Apple Musicin Beats 1 Radio -kanavalla keväällä 2016.

Torstaina Alma julkaisi kuvia, jossa 21-vuotias laulaja juhlii yhdessä maailmankuulujen modernin popin supertähtien Dua Lipan ja Charli XCX:n kanssa.

 

Yesterday was fun? w/ @charli_xcx & @dualipa #skrtskrrrt

Henkilön ALMA (@cyberalma) jakama julkaisu

- Eilinen oli hauskaa, Alma kirjoitti.

 

Part 2 // the reality // @dualipa @charli_xcx

Henkilön ALMA (@cyberalma) jakama julkaisu

Charli XCX, 24, on brittiläinen laulaja-lauluntekijä, jonka suurimpia hittejä ovat Boom Clap, After The Afterparty ja Break The Rules. Charli XCX:llä on esimerkiksi Instagramissa huimat 2,1 miljoonaa seuraajaa.

Dua Lipa, 21, on niin ikään brittiläinen poptähti, jonka tunnetuimmat kappaleet ovat Scared To Be Lonely, Blow Your Mind (Mwah), Be The One sekä Hotter Than Hell. Hänellä on myös huima seuraajamäärä Instagramissa: 1,5 miljoonaa.

Alma esiintyy kesän aikana myös Suomessa, tulevana viikonloppuna Ruisrockissa ja elokuussa Helsingin Flow-festivaalilla.


Teksti:
Mika Seppänen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!