Hyppää pääsisältöön
hp

Nyt on härski veto! Duudsoneiden HP:n hillitön versio supersuositusta tyynyhaasteesta – sukka kolmannessa jalassa!

Duudsoneiden Hannu-Pekka "HP" Parviaisella laittoi kortensa kekoon tyynyhaasteeseen laulaja Jesse Kaikurannan tavoin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#pillowchallenge

A post shared by Jesse Kaikuranta (@jessekaikuranta) on

Lue lisää: Höyhenet vieköön! Upea Halle Berry puki itselleen tyynyn mekoksi - supersuosittuun some-haasteeseen on hurahtanut kotimaisetkin julkkikset! 

Hannu-Pekalla tuli kuitenkin yllättävä ongelma tyynyyn pukeutumisen kanssa. Duudsonien HP:nä tunnettu hurjapää ei onnistunut peittämään tyynyllään sukukalleuksiaan, mikä tyynyhaasteessa on ideana. 

Suosittu haaste

Hannu-Pekka osallistui supersuosittuun tyynyhaasteeseen, johon on osallistunut jo satoja tuhansia ihmisiä pelkästään Instagramin puolell. HP sitoi ilkoisillaan itselleen mustan tyynyn nahkavyöllä vyötärölleen. Tyyny ei kuitenkaan yllä miehen napaa pidemälle, jolloin hänen lähes umpeen tatuoitu vartalonsa näkyy lähes kauttaaltaan. 

- Jostain syystä luulen, että tyynyhaaste ei ole minua varten, HP kirjoittaa.

HP:llä oli herrasmiesmäistä ymmärrystä ennen kuvan ottamista sen verran, että hän vetäisi sukan kolmanteen jalkaansa. 

- Hyvää viikonloppua kaikilla, HP toivottaa.

Lue lisää: Nyt kaiveaan vanhat kuvat esiin! Uskoisitko, että tämä hurmuri on Arman Alizad? Entä miltä Sami Herdberg näytti teininä - Katso!

Useita haasteita

Koronaviruksen aikainen eristäytyminen on herättänyt useita sosiaalisen median haasteita, kuten vessapaperirullan pomputusta, nuoruuskuvien jakamista, mitä teet haasteen ja viimeisimpänä Tyynyhaaste. 

Lue lisää: Hävytöntä filmausta! Mikael Forssellin hauska versio vessapaperirullahaasteesta - ex-futarilla on taidot hallussa! 

Yhteisöllistä

Haasteet ovat hyvä tapa pitää yllä yhteisöllisyyden tunnetta eristäytymisen keskellä. Monille kotioloissa jatkuva hengailu saattaa tuntua hyvin raskaalta pidemmän ajan jälkeen, joten leikkisät haasteet voivat auttaa yksinäisyyden tunteiden kanssa. Jos ei houkuta itsensä kuvaaminen sosiaalisen mediaan kaikkien nähtäville, voi kuulumisia kysellä puhelinsoitolla tai tekstiviestillä perheenjäseniltä, ystäviltä ja tuttavilta.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!


Teksti:
Niki Miettinen
Kuvat:
Timo Korhonen, Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!