Etua Oy
Etua Oy kaupallinen yhteistyö

Nyt on aika maksaa kalliit lainat pois – Kattokorko.fi laskee kulutusluottojen korot jo ennen lakimuutosta

Kattokorko.fi vertailee kulutusluotot maksutta ja helposti. Myönnettävien luottojen korko on aina korkeintaan 10 %.

Taloudellisen tilanteen heikennettyä yhä useampi suomalainen haluaa käydä tulonsa ja menonsa tarkasti läpi varmistaakseen varojensa riittävyyden. Myös Suomen hallitus on ilmoittanut toimenpiteistä, joilla se pyrkii vähentämään maksuhäiriöiden määrää.

Yksi hallituksen suunnittelemista toimenpiteistä on kuluttajille tarjottavien luottojen korkokaton laskeminen 10 prosenttiin vuoden loppuun asti. Lakialoitteen valmistelu on edelleen kesken ja lopullinen sisältö ja aikataulu on yhä avoin.

Suomen ensimmäinen lainavertailupalvelu, vuonna 2008 perustettu Etua.fi haluaa edistää kohtuuhintaisten lainojen tarjontaa avaamalla uuden Kattokorko.fi-lainapalvelun, jossa kulutusluottojen korko on aina enintään 10 prosenttia. Huhtikuun alussa avattu Kattokorko.fi tarjoaa siis jo nyt kulutusluotot hallituksen suunnitteleman alemman korkotason mukaisesti.

Vertaile luottokorttien ja osamaksujen korkoja

Jokaisen kannattaa nyt tarkistaa, paljonko hänellä on luottokortilla erääntynyttä saldoa ja millä korolla, sillä useiden suosittujen luottokorttien todelliset vuosikorot liikkuvat jopa yli 20 % tasolla. Samoin huonekalu- ja elektroniikkaliikkeiden osamaksusopimusten korot voivat olla selvästi yli 10 %.

Mikäli sinulla on olemassa kalliita luottokorttivelkoja tai osamaksusopimuksia, nyt on hyvä hetki tehdä omaan talouteen yksinkertainen ja täysin riskitön kevätsiivous. Hakemalla kulutusluottoa vanhojen pienten lainojen yhdistelemiseksi, voit maksaa kalliimmalla korolla olevat velat pois ja saada omaan talouteesi lisää pelivaraa.

Uuden kulutusluoton tai yhdistelylainan kilpailutus Kattokorko.fi-palvelussa vie vain muutaman minuutin, on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Parhaimmillaan voit säästää satoja euroja vuodessa, sillä Kattokorko.fi-palvelussa lainatarjousten korko on aina korkeintaan 10 prosenttia.

Tutustu uuteen Kattokorko.fi-palveluun ja täytä lainahakemus.
    
Kattokorko on osa suomalaista Etua Oy:tä, joka on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Etua Oy on suomalainen osakeyhtiö, jonka enemmistön omistaa Alma Media Oyj. Palvelullemme on myönnetty Avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä.
 


Teksti:
Kuvat:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!