Hyppää pääsisältöön
Seppo Räty kommentoi urheilun nykytilaa.

Nyt loppui leikki: keihäslegenda Seppo Räty jyrähtää suomalaisen huippu-urheilun surullisesta nykytilasta – tässä on Tohmajärven kuninkaan takuuvarma menestysresepti!

Jos on maailmanmestari, entinen maailmanennätyksen haltija ja kun kaulassa roikkuu kolmen olympiamitalin lisäksi myös EM-jalometallia, voi melko vapaasti kertoa mielipiteensä suomalaisen huippu-urheilun nykytilasta.

– Eipä sieltä ole mitaleita mistään tullut. Ne ovat olleet todella vähissä, elävä keihäslegenda Seppo Räty, 57, murahtaa Seiskalle Urheilugaalan punaisella matolla.

– Suomessa on totuttu, että laji kuin laji, niin mitaleita tulee koko ajan. Kyllähän tämä siinä mielessä heikolta näyttää. Mutta odotellaan nyt pari vuotta.

Lue myös: Seppo Räty ja Katri Helena ovat Tohmajärven tähtiä, mutta millaiset välit heillä on? Sinivalkoiselta laulajalegendalta paljonpuhuva paljastus Seiskalle: ”Emme me Sepon kanssa oikeastaan…”

Seppo antoi kepille kyytiä siihen malliin, että palkinto- kaappi pursuaa jalo- metallia. Kuva Göteborgin MM-kisoista 1995.
Seppo antoi kepille kyytiä siihen malliin, että palkinto- kaappi pursuaa jalo- metallia. Kuva Göteborgin MM-kisoista 1995.

”Ei sen kummempaa”

Sinivalkoisen huippu-urheilun on haukuttu uivan pohjamudissa. Tohmajärven kuninkaan päiväkäsky on, että kurssi on käännettävissä. Eikä kyse ole mistään rakettitieteestä.

– On tehtävä töitä, ihan perustöitä vaan. Ei siinä sen kummempaa. Mitään muuta ei tarvitse, kuin urheilijan ja valmentajan, Seppo alleviivaa paksulla tussilla.

– Ja sen jälkeen pitäisi ainakin kymmenen kertaa miettiä, tarvitaanko vielä jotain muutakin.

Lue lisää Seppo Rädystä tuoreimmasta Seiskasta!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Timo Korhonen ja All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!