Hyppää pääsisältöön
Seela Sella

Näyttelijälegenda Seela Sellalla, 83, hurja työputki: ”Nyt on parempi pysyä terveenä!”

Yli puolen vuosisadan mittaisen näyttelijänuran luonut Seela Sella valmistui Suomen teatterikoulusta jo 1950-luvulla. Komea ura jatkuu edelleen, vaikka tamperelaislähtöinen taiteilija on ehtinyt jo kypsään 83 vuoden ikään.

– Töitä on tulossa hirveän paljon, koska kaikki kevään hommat lykättiin sattuneesta syystä syksylle. Pian alkaa kuule sellainen työputki, että nyt on parempi pysyä terveenä, Seela iloitsi Seiskalle Red Carpet -leffafestareiden punaisella matolla muutama viikko sitten.

Lue myös: Näyttelijälegenda Seela Sella, 82, yllättää: Voisin osallistua Tanssii tähtien kanssa – ohjelmaan!

83-vuotias Seela Sella on 155 senttiä täynnä tarmoa ja iloista elämänasennetta. – Kuten näkyy, vointini on hyvä iän ja olosuhteet huomioon ottaen!
83-vuotias Seela Sella on 155 senttiä täynnä tarmoa ja iloista elämänasennetta. – Kuten näkyy, vointini on hyvä iän ja olosuhteet huomioon ottaen!

 

Moni saman ikäinen on ehtinyt nautiskella eläkepäivistä jo vuosikymmeniä, mutta ei Seela.

– No, enhän minä ole ehtinyt, kun on niin paljon hommia! Kaiken pohjalla on rakkaus työhön. Se on elämäntapa.

Alkuvuodesta ensi-iltansa saanut Teräsleidit on Seelan (oik.) tuorein elokuva, jossa näyttelevät myös  Leena Uotila ja Saara Pakkasvirta (vas.).
Alkuvuodesta ensi-iltansa saanut Teräsleidit on Seelan (oik.) tuorein elokuva, jossa näyttelevät myös  Leena Uotila ja Saara Pakkasvirta (vas.).

 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Timo Korhonen ja Helsinki-Filmi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!