Hyppää pääsisältöön
Sami Kuronen -

Missi-Michaelasta eronnut juontajahurmuri Sami Kuronen ei ole vieläkään liittynyt Tinderiin: Ei ole minua varten!

Temptation Island Suomi -sarjan juontajan, Sami Kurosen, suhde ex-missi Michaela Söderholmin kanssa päättyi alkuvuodesta. Samilla ei koe kuitenkaan tarvetta puhua eron syistä, koska ei avautunut suhteestaan julkisuudessa seurusteluaikoinakaan.

Sami Kuronen on jälleen sinkku! Michaela Söderholm kertoo erosta Instagramissa: "Tämä oli meidän päätöksemme"

Moni Samista haaveileva sinkkunainen svaippaisi takuulla sydäntä, jos vaalea komistus ilmaantuisi Tinderin ruudulle. Ikävä kyllä, Sami ei nettideittailun ihmemaailmaan aio astua. 

- Tinder ja muut deittipalvelut eivät ole minua varten, koska en saa niistä mitään, Sami kertoi Seiskalle Kultainen Venla -gaalassa. 

Eron lisäksi Samin elämässä on tapahtunut suuria muutoksia, sillä hän on aloittanut Jenni Alexandrovan kanssa Radio Aallolla aamujuontajana. 

Sami Kuronen ja Jenni Alexandrova suhdehuhujen keskellä – näin kaksikko vastasi uteluihin!

- Alkuvuosi on ollut rutiineiden uudelleen järjestelyä, Sami tuumaili Seiskalle. 

Temppareille Venla? 

Samin luotsaama Tempation Island Suomi -sarja ei ole ollut kertaakaan ehdolla Kultainen Venla -gaalassa. Se onkin pieni ihme, sillä kyseinen rakkausreality on paitsi erittäin katsottu, niin myös erittäin puhuttu ohjelma tuotantokausi toisensa jälkeen.

- Olemme kuvanneet sitä jo seitsemän kautta, joten tuntuisihan ehdokkuus ihan kivalta. Joka kerta jää hyviä televisio-ohjelmia ulkopuolelle. Pääasia on kuitenkin, että kansa tykkää. Nyt jännitämme, miten maaliskuun puolivälissä käynnistyvä kausi otetaan vastaan.

sa

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!