Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Elina tervo

Minne kurvikaunotar Elina Tervon housut jäivät? Istuskelee pelkkään farkkutakkiin pukeutuneena veden äärellä – katso aistikkaat kuvat!

Kurvikaunotar Elina Tervon takamusta ei palele, vaikka istuskelee kiven päällä ilman housuja. Elina on löytänyt itselleen mielenkiintoisen mietiskelypaikan veden ääreltä. 

- Joskus kuulen ihmisten kysyvän: Miksi naiset riisuvat ilman, että sanovat mitään? Elina kysyy tuoreimman Instagram-kuvasarjansa kuvatekstissä.

- Syy siihen on, ettei alastomuutta tai seksikästä pukeutumista tarvitse selitellä. Kaikilla on oikeus nauttia omasta kehostaan. 

Nykypäivää

Kaunottaren mielestä on vanhoillista ajatella, että kukaan riisuisi vaatteitaan muita ihmisiä varten. 

- Jos joku vielä ajattelee, että sitä tehdään miehiä varten, niin herää tähän päivään. Nyt on vuosi 2020! 

Lue myös: Laine Bruce näyttää alastoman vartalonsa, Elina Tervo paljastaa rintansa topin läpi – näin suomalaiset julkkiskaunottaret nakuilevat maksullisella K18-sivustolla!

Hänellä on lopuksi vielä kannustavia sanoja kaikille, jotka mahdollisesti haluavat julkaista rohkeita kuvia sosiaalisessa mediassa. 

- Näytät kauniilta itseäsi, et muita varten. Kun tunnet olevasi kuvissasi kaunis, tanssit tai teet mitä tahansa muuta, se on voimaannuttavaa. Sinun ei pidä ikinä hävetä tai selitellä tekojasi kenellekään, Elina ohjeistaa. 

Esimerkillä näyttäen 

Elina on ollut erinomainen esimerkki voimaannuttavien vähäpukeisten kuvien jakamisesta sosiaalisessa mediassa. Hän on usein Instagram-kuvissaan vähäkankaisissa vaatetuksissa - tai jopa alastii. 

Lue myös: Fitnessmalli Elina Tervo nauttii Italiasta ilman rintaliivejä: "Superkuumaa ja kosteaa" - seksihellekuvat!

Välillä hän myös yllättää ja heittää päälleen jotain peittävämpää. Hänen muhkeat muotonsa puskevat kuitenkin sellaisestakin vaatetuksesta voimakkaasti esiin. Tämän kaunottaren kurveja ei siis kovin helposti hillitä. 

Lue myös: Elina Tervo viskasi kaikki vaatteensa pois ja julkaisi alastonkuvan, joka puhuttelee - "Jos olisit autiolla rannalla, tahtoisitko..."


 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!


Teksti:
Niki Miettinen
Kuvat:
Seiskan toimitus, Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!