Hyppää pääsisältöön
Lotta & Kristian

Mediat: Lotta ja Kristian Näkyvä jättivät avioerohakemuksen käräjäoikeuteen

Ex-missi Lotta Näkyvä kertoi juhannuksen jälkeisellä viikolla eroavansa aviomiehestään Kristian Näkyvästä

Shokkiuutinen! Missikaunotar Lotta Näkyvä ja jääkiekkoilija-Kristian eroavat: "Kuin olisi yrittänyt sovittaa kahden eri palapelin paloja yhteen"

Ilta-Sanomien ja Iltalehden mukaan pariskunta on jättänyt virallisen avioerohakemuksen Itä-Uudenmaan käräjäoikeuteen keskiviikkona 26. kesäkuuta. Eroprosessissa on käynnissä kaikkiaan vuoden harkinta-aika, toista vaihetta voi hakea aikaisintaan 27.12. 

Ei draamaa

Ex-rakastavaiset menivät naimisiin vuoden 2016 kesällä. Yhdessä he olivat kahdeksan vuotta. 

Lotta kertoi erosta Instagram-tilillään.

Rakastan tätä ihmistä mun koko sydämestäni ❤ kahdeksan vuotta sain kunnian olla ”hänen oma” mutta se 6,5 vuotta jotka elettiin etäsuhteessa ”rakkauden voimalla” vei lopulta mehut henkisesti ja fyysisesti, Lotta kirjoittaa. 

Oli kuin olisi yrittänyt sovittaa kahden eri palapelin paloja yhteen... Olemme nyt kuukausia miettineet vaihtoehtoja mutta joskus on niin että rakkaus ei riitä ylittämään käytännön esteitä ja olemme päättäneet jatkaa tässä vaiheessa omillamme, Lotta jatkaa kirjoituksessaan

Lotan mukaan eroon ei liittynyt kolmansia osapuolia, tai draamaa. 

Lue myös: Avioero! Lotta Näkyvän ja Kristian-rakkaan suhde alkoi kuin sadusta - poseerasivat romanttisesti Seiskalle vuonna 2015, katso!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jasmin Määttä
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!