Hyppää pääsisältöön
Maria Veitola

Maria Veitola muistelee villiä nuoruuttaan: Stetsonhattuja, biletystä ja Mersun keulasta napattuja merkkejä - katso nuoruuskuva!

Radio- ja televisiojuontaja Maria Veitola, 44, muisteli tämän viikon torstain (18.1.) Yökylässä Maria Veitola -ohjelman jaksossa nuoruttaan. Maria kyläili jalkapalloilija Mikael Forssellin ja hänen muotibloggaajavaimonsa Metti Forssellin luona heidän kotonaan Kaivopuistossa, Helsingissä. Pariskunnan hulppeasta kodista ei glamouria puuttunut, ja Maria pääsi istumaan jalkapallotähden mersun kyytiinkin. 

Lue myös: METTI FORSSELL AVOIMENA SUHTEESTAAN JA IKÄEROSTAAN MIKLUUN: NÄIN RAKKAUS LEIMAHTI!

- Rakastan Mercedes Benzejä. Mulla ei toki ole mitään Mersuihin liittyvää, paitsi joulukuusen koristeet, jotka roikkuvat joka vuosi joulukuusessa. Niitä tuli napattua silloin parikymppisenä Metin ikäisenä autojen keulasta. Anteeksi, mutta ehkä ne on ollut enimmäkseen joitain poikia, jotka ovat tuoneet niitä mulle tuliaiseksi,  Maria kertoo ohjelmassa. 

Katso jakso täältä

Lue myös: MARIA VEITOLA KÄRÄJILLE – HAASTOI RAKENNUSYHTIÖN OIKEUTEEN: YLI 40 000 EURON REMONTTIRIITA!

Maria intoutui muistelemaan nuoruuttaan myös Instagramissa.

Tässä viikonlopun kunniaksi kuva musta ja mun bilehatusta, Lontoosta ostetusta valkoisesta stetsonista joskus melkein -apua- 20 v sitten. No, hattu bailas niin paljon että jäi lopulta (oli siinä vaiheessa ja aika ruskettunut rusina) oven väliin ja mun kissa pissasi sen päälle. Heitin sen sit roskiin ja itkin, Maria kirjoitti kuvan yhteyteen. 

Yökylässä Maria Veitola -sarja sai palkinnon Venla Gaalassa parhaana keskusteluohjelmana. 

Lue myös:MITÄ IHMETTÄ: MARIA VEITOLA JULKAISI SAUNAKUVAN JUHA SIPILÄN KANSSA – ”PÄÄTETTIIN TEHDÄ TEILLE BONUSJAKSO!”


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus ja Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!