Hyppää pääsisältöön
Naccila

MTV: Julkkisrosvo Janne Nacci on tuotu Espanjasta Suomeen

Suomalaisen alamaailman yksi näkyvimmistä hahmoista, Janne Petteri Tranberg (aiemmalta sukunimeltään Hampunen), 45, on tuotu Suomeen. Asiasta kertoo MTV. Nacci jäi kiinni lokakuussa, Espanjan Aurinkorannikolla Esteponassa, pakoiltuaan lain kouraa liki kahden vuoden ajan. Hänellä on istuttavanaan lainvoimainen vankeustuomio talousrikoksista. Sen päälle ex-jengipomo joutuu vastaamaan nippuun syytteitä törkeistä veropetoksista.

Syytteet liittyvät Cannonball-jengiin kytkeytyvään petosvyyhtiin, josta on jo annettu tuomioita. 

Cannonball-jengiin kytkeytyvässä veropetosjutussa luettiin tuomioita - satoja tuhansia euroja valtiolta pöytälaatikkofirmoille!

Naccin pidätyksen jälkeen kävi ilmi, että poliisi epäilee häntä törkeästä huumausainerikoksesta. 

Seiska kertoi marraskuussa, että Nacci on muuttanut ulkonäköäään. Mies oli varsin tunnistettava näyttävien kasvotatuointiensa takia, mutta hänen asianajansa mukaan mies on poistanut niitä, tavalla tai toisella. Samainen asianajaja on kertonut julkisuuteen, että Nacci vastusti luovuttamistaan Suomeen.

Salaisuus paljastui: Miten etsintäkuulutettu Janne Nacci onnistui pysymään piilossa?

Oma lukunsa oli Naccin harrastama "mediapeli" pakoilunsa aikana. Hänen suosittu Instagram-tilinsä nimittäin päivittyi tasaiseen tahtiin, vaikka niskassa oli kansainvälinen etsintäkuulutus ja pidätysmääräys. Viimeisin päivitys tuskin on hänen itsensä tekemä, sen julkaisun aikaan hänet oli jo vangittu.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Pauli Poutanen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!