Hyppää pääsisältöön
Maajussi-Lauri

Kuva! Maajussi-Laurilla railakkaat venebileet Turussa – ”Ilmassa pientä romantiikkaa!”

Seiskan lukija bongasi Maajussille morsian -sarjasta tutun Lauri Haukan, 31, seurueineen riehakkaissa tunnelmissa jokilaivalta Turusta.

– Laurilla oli meno päällä, eikä hän ollut paikallaan pysyä. Meininki oli katossa, ja porukka tilaili juomia tiuhaan tahtiin, Auran aalloilta vinkataan.

– Lopulta seurue poistui mustalla moottoriveneellä, joka oli parkkeerattuna ravintolalaivan kylkeen. Laurista ei ollut enää tässä vaiheessa kuskiksi, vaan maajussin ystävä ajoi venettä, Turusta vinkataan.

Maajussi-Laurilla oli meno päällä, kun hän lastasi veneensä täyteen ystäviä.
Maajussi-Laurilla oli meno päällä, kun hän lastasi veneensä täyteen ystäviä.

Lue myös: Nyt tärähtää totuus tiskiin! Maajussi-Laurilla ja Anulla jääkylmät välit: eivät ole enää missään tekemisissä - "Kaveruus ei välttämättä olisi ollut hyvä idea"

Seiska tavoitti Laurin kommentoimaan iloista menoaan. Kovaa vauhtia kesäkokemuksia keräävä maajussi vihjaili, että lempikin leiskahtelee silloin tällöin.

– Viime viikkoina ilmassa on ollut pientä romantiikkaa, mutta ei vielä mitään vakavampaa. Katsotaan nyt ihan rauhassa, Lauri myhäilee salaperäisenä.

Lauri tuli tv-katsojille tutuksi viime syksynä nähdyssä Maajussille morsian -ohjelmassa. Vaimoketta ei ohjelman kautta löytynyt.
Lauri tuli tv-katsojille tutuksi viime syksynä nähdyssä Maajussille morsian -ohjelmassa. Vaimoketta ei ohjelman kautta löytynyt.

Lue myös: No pitihän se arvata! Sinkkumarkkinoille ilmoittautunut Maajussi-Lauri on hyvä kaveri Tauskin kanssa - "Silloin hameet nousevat yleensä korviin!"

Ruoppaushommia, ravintolan pyöritystä ja siinä sivussa paria festaria kasaavan Laurin kesä on työntäyteistä.

– Paiskin töitä lähes kellon ympäri. Kun aikaa jää, lähden veneilemään, Lauri summasi kuulumisistaan Seiskalle.

 

 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!


Teksti:
Olli Suominen
Kuvat:
Seiskan lukija ja Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!