Hyppää pääsisältöön
Virpi Miettinen

Kunto romahti karanteenissa! Ex-missi Virpi Miettinen, 74, kohottaa kuntoaan kesämökillä – ”Yhtä juhlaa, että jalat kantavat!”

Vuoden 1965 Miss Suomi Virpi Miettinen, 74, maalasi koronakaranteenin aikana joka päivä yhdeksän tuntia.

– Tuloksena on 80 öljyvärimaalausta, joiden näyttely on heinäkuussa Koskenmaan kartanon kulttuurikeskuksessa, Virpi iloitsee.

Lue myös: Ex-missi Virpi Miettinen, 74, maalasi koronakaranteenissa 80 taulua – ”Lihakseni pääsivät todella heikkoon kuntoon!”

Lapiointi kuntouttaa

Virpi kertoo kolmen kuukauden intensiivisen maalausjakson jälkeen rapistuneensa fyysisesti heikkoon kuntoon.

– Lihakseni pääsivät todella heikkoon kuntoon istuessani 16 viikkoa maalaustuolissani pensseli kädessä.

 

Kaupungin betonilähiöihin Virpi ei enää koskaan aio jäädä eristyksiin. Niinpä hän tilasikin mökille hiekkaa ja multaa, jotta saa paikat kuntoon peruna- ja salaattimaita varten.

– Kottikärryllä ja lapio heiluen olen paikkaillut hiki päässä auki kaivettua pihaani. Se on ollut hyvää urheilua ja tuonut voimiani takaisin.

– Tulkoon mikä tahansa rutto tai kulkutauti, nyt minulla on tästä lähtien pitkälti omavaraistalous ja voin kulkea pihallani vapaasti.

Kuorma-autollinen hiekkaa ja multaa takaa, että Virpi saa oman perunasadon ja pihan tasaiseksi.   – Jos vaikka koronan toinen aalto iskee, niin minulla on täällä maalla hyvä olla. Istuttelin tänne tomaatit, salaatit ja pinaatitkin.
Kuorma-autollinen hiekkaa ja multaa takaa, että Virpi saa oman perunasadon ja pihan tasaiseksi. – Jos vaikka koronan toinen aalto iskee, niin minulla on täällä maalla hyvä olla. Istuttelin tänne tomaatit, salaatit ja pinaatitkin.

Lue myös: Ex-missi Virpi Miettinen remontoi keittiönsä kohukirjan tuotoilla – kuvat Seiskassa!

Virpi sanoo, ettei ole enää nuori ja tietää, ettei elä ikuisesti. Hän pitää jokaista päivä arvokkaana lahjana.

– En halua hukata aikaani murehtimiseen tai toimettomuuteen. On yhtä juhlaa, että omat jalat kantavat ja voin kohottaa täällä mökillä rapakuntoani leikkaamalla nurmikkoa, lapioimalla hiekkaa ja kärräämällä multaa.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!


Teksti:
Carmen Heikkilä
Kuvat:
Matti Matikainen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!