Hyppää pääsisältöön
Pirita Niemenmaa

Korona vei työt! Tangokuningatar Pirita Niemenmaa syyllistävistä somekommenteista: Ei sitä tällaisessa tilanteessa pitäisi sanoa!

Koronaviruksen aiheuttama pandemia vaikuttaa yhä useamman ihmisen taloudelliseen tilanteeseen. Myös moni artisti on keikkojen peruuntuessa tiukan paikan edessä turvatakseen toimeentulonsa. Vuoden 2019 tangokuningatar Pirita Niemenmaa, 35, on asian tiimoilta hädissään.

– Mikään ei oikein huvita nyt. Itkettää tämä ajatuskin, miten tässä näin kävi, Pirita suree.

Piritan onneksi hän ei tangokuningattaren tittelistään huolimatta koskaan irtisanoutunut vakituisesta työpaikastaan Seinäjoen ABC-huoltoasemalla.

– Kolme viikkoa sitten aloitin työskentelyn siellä jälleen. Muuten aika menisi vain kotona makaamiseen, Pirita huokaa.

Tangokuningatar ei koskaan irtisanoutunut vakituisesta työpaikastaan ABC-huoltoasemalla.
Tangokuningatar ei koskaan irtisanoutunut vakituisesta työpaikastaan ABC-huoltoasemalla.

 

Lue lisää: Tangokuningatar Pirita Niemenmaan talous romahti – palasi töihin ABC:n tiskille!

Ikävät kommentit harmittavat

Tällä hetkellä Piritan keikkakalenteri on tyhjentynyt täysin. Tilanne jatkuu näillä näkymin arviolta ainakin toukokuun loppuun.

– Tämä on rahallisesti todella iso asia ja tuli aika pommina.

Laulajaa harmittaa lehdissä ja sosiaalisessa mediassa leviävät kommentit, joissa artisteja itseään syytetään tilanteestaan sanomalla, että kyseessä on ammatinvalintakysymys.

– Onhan se toki ollutkin oma valinta, mutta ei sitä tällaisessa tilanteessa pitäisi sanoa, tangokuningatar sanoo murheissaan.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!


Teksti:
Kirsi Pöllänen
Kuvat:
Matti Matikainen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!