Hyppää pääsisältöön
Carl Danhammer

Kohuliikemies Carl Danhammer toipuu maksansiirrosta – ”Lääkärit ihmettelivät, miten olen voinut edes elää!”

Julkkisyrittäjä Carl Danhammer, 64, on jälleen vapaa avioliiton kahleista, mutta terveydentila ei edelleenkään ole kovin hyvä.

Seiska kertoi aikaisemmin, että kesällä 2000 avioituneiden Carl ja Paula Danhammerin avioero astui voimaan 15. heinäkuuta.

Lue lisää: Julkkisyrittäjä Carl Danhammerin 20 vuoden avioliitto päätökseen – kohuhäissä Matti Nykänen oli bestman ja Petteri Jussila portsari!

Nestettä nilkoissa

Viime helmikuun lopulla Callelle vaihdettiin HUS:ssa uusi maksa. Tuhoutuneen elimen tilalle hän sai siirrännäisen noin 30-vuotiaalta mieheltä. Vanha maksa oli totaalisesti finaalissa.

– Lääkärit ihmettelivät, miten silla maksalla olen voinut edes elää. Leikkaus tuli kreivin aikaan juuri ennen koronaa. Jos leikkausaika olisi ollut kaksi viikkoa myöhemmin, niin minua ei olisi leikattu, ja silloin henki olisi mennyt.

Callelle vaihdettiin helmikuun lopulla maksa, mutta nyt jalkoihin on alkanut kertyä nestettä. Lääkehoidolla sekin riesa saattaa mennä ohi.
Callelle vaihdettiin helmikuun lopulla maksa, mutta nyt jalkoihin on alkanut kertyä nestettä. Lääkehoidolla sekin riesa saattaa mennä ohi.

Lue myös: Pika-avioliitto Anu Saagimin kanssa, jätti Vesa Keskisen lainan maksamatta – Matti Nykäsen ex-manageri Carl Danhammer olut mukana lukuisissa kohuissa!

Ongelmia tuli maksansiirron jälkeen.  Jalkoihin alkoi kertyä nestettä. Nyt Calle kurvailee kämpässään rollaattorilla.

– Jalat ovat kuin elefantilla. Ne ovat nestettä täynnä. Mikään kenkä ei mahdu jalkaan, Calle huokaa.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!


Teksti:
Jussi Niiranen
Kuvat:
Carl Danhammerin albumi ja Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!