Hyppää pääsisältöön
Seppo Rädyllä on oma kuntosali.

Kesyttää yhä 300 kiloa rautaa! Seppo Räty, 57, on edelleen ehtymätön voimanpesä – keihäslegendan kuntosalille hävyttömän kovat pääsyvaatimukset: "Eipä ole kauheasti tulijoita näkynyt"

Keihäslegenda Seppo Rädyn, 57, hartiat olivat taatusti Urheilugaalan leveimmästä päästä. Aikoinaan hirvittävistä voimatasoistaan tunnettu viskaaja on yhä järeässä lihaskunnossa. Seiskan toimittaja nolasi itsensä täydellisesti kysyessään, vieläkö satanen mahtaa nousta penkistä.

Lue myös: Keihäslegenda Seppo Räty jyrähtää huippu-urheilun nykytilasta – tässä on Tohmajärven kuninkaan menestysresepti!

Seppo katsoo kysyjää hetken lähes epäuskoisena ja huokaa sitten:

– Siis… Noh. Rakensin omaan autotalliini punttisalin. Sinne sisäänpääsy on naisille 200 kiloa ja miehille 300, eli hirveästi ei ole ollut tungosta. Eipä ole kauheasti tulijoita näkynyt. Lähinnä pojan kanssa kahdestaan siellä revitään, Seppo ilmoittaa lakonisesti.

Lue myös: ”Mitä helvettiä!” Urheilulegenda Seppo Räty ihmettelee 15-vuotiaan kiekkojuniorin valmennusta: ”Saadaan ne miljoonat kulumaan noinkin!”

– Olen päättänyt, että vielä kuusikymppisenä 300 kiloa pitää liikkua. Jollei muuten, niin vaikka lattiaa pitkin työntämällä – mutta se liikkuu. Jossain vaiheessa mie sitten armahdan itseni ja pudotan sen vain 200 kiloon.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Timo Korhonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!