Hyppää pääsisältöön
Samu ei kieltänyt kokaiinikokeilunsa olleen ainutkertainen.

Käyttänyt ennenkin? Kokaiinista kärähtänyt Samu Haber vakuuttelee Seiskalle: ”Elämäni on ihan hallussa!”

Sunrise Avenuen nokkamies Samu Haberille, 43, luettiin syytteet huumausainerikoksesta Helsingin käräjäoikeudessa 30. tammikuuta. Tasan viikko myöhemmin Samu asteli salamavalojen räiskeeseen Linnanmäen Peacock-teatterissa Haloo Helsinki! -yhtyeen musiikkiin perustuvaan Maailma on tehty meitä varten -musikaalin kutsuvierasensi-illassa.

Suoraselkäisenä median mikrofonimeren edessä esiintynyt Samu ei lähtenyt lässyttämään asioita parhain päin, vaan myönsi rehdisti virheensä.

– Elämään kuuluu kaikenlaiset kompastelut, välillä vähän isommatkin. Ihan helvetisti tietysti hävettää. Se oli tosi urpoa käytöstä, hän huokaa heinäkuun tapahtumiin viitaten.

– Toisaalta itselleen täytyy olla armollinenkin. Pidin aikani päätä suihkukaakelia vasten. Silloin otti päähän kuin pientä oravaa.

Lue lisää: Huumekohussa ryvettynyt Samu Haber avoimena Seiskalle: Olin tyhmä, urpo ja epäkypsä!

Käyttänyt ennenkin?

Samu ei myöskään kieltänyt kokaiinikokeilunsa olleen ainutkertainen.

– En ole koskaan väittänyt niin. Eihän sellaisesta kyllä mielellään puhuisi. Olen ollut viihdealalla 20 vuotta, eikä samaa ole tapahtunut viime kesän jälkeen.

– Olen aika varma, että kun jatkossa tulee houkutuksia, minulla on tämän myötä voimia ja viisautta välttää typeryydet. Ei muuta kuin rukouksia universumille siitä! Elämäni on ihan hallussa, rokkari vakuuttaa.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!