Hyppää pääsisältöön
Niko Ranta-aho

Katsojat tyrmistyivät Niko Ranta-ahosta kertovasta Katiska-dokumentista - armotonta kritiikkiä somessa: "Seuraavaksi varmaan henkilökuva jostain pedofiilista!”

Niko Ranta-ahosta kertova Katiska-dokumentti on kerännyt armotonta kritiikkiä ensimmäisen jakson julkaisun jälkeen.

Eilen Ruutu+-palvelussa alkanut Katiska-dokumenttisarja on saanut ristiriitaisen vastaanoton. Twitterissä neliosaisen sarjan ensimmäinen jakso on kerännyt armotonta kritiikkiä. Monet ohjelmaa kommentoineet kokivat sarjan Nikon tekemisiä ihannoivana.

- Katiska-dokkarin avulla leivotaan sosiopaattisesta huumediileristä kansakunnan kultapoikaa. Seuraavaksi sitten varmaan Suuri Lasten Rakastaja -henkilökuva jostain pedofiilista? Twitterissä kommentoitiin.

- Katsoin eilen illalla Ruutu+ ja nyt ymmärrän mistä sanonta ”kusinen #katiska” tulee. Miten tuollaista huumebisnestä ihannoivaa sontaa voi tehdä/näyttää? Ja Ranta-aholla on siis passi taskussa ja lupa poistua maasta? Ihan nerokasta, eräs jakson katsonut kritisoi.

Lue myös: Katiska-dokumentti: Niko Ranta-aho loi listan vihamiehistään – ”Ajattelen heitä joka aamu, en anna listaa poliiseille!”

Katsojat kokivat vahvasti, että dokumenttisarjassa keskitytään Suomen rikoshistorian suurimman huumetapauksen sijaan Nikon maineen puhdistamiseen.

- On kyllä ihan skeidaa tämä @Ruutufi #katiska dokkari. Miksi on pitänyt tehdä ohjelma tuollaisesta pellestä kuin Niko Ranta-Aho? Tulee sellanen fiilis tästä, että Ranta-Aho on "kovajätkä" ja mies jota kuuluu kunnioittaa. VMP.

Lue myös: Katiska-dokumentti: Niko Ranta-ahon huumehelvetti karua kuultavaa - huumeita jo teininä, katosi ulkomaille: "Taskut täynnä kolaa Suomeen palatessani!"

Lisäksi ensimmäisessä jaksossa nähty Nikon vanha rippipappi on herättänyt hämmentyneitä reaktioita.

- #Katiska-dokkarin eka jakso: kuin Satuhäät, mutta avioparin tilalla rikollinen. Ranta-aho ostaa mehujäätä ja puhuu hymyssä suin, että ”mää oon vähän niinku tämmmönen rocktähti”. Rippipappi muistelee, vaikkei oikeasti muista yhtään mitään. Kuvituskuvaa Ferrareista.

 

 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Nelonen Media

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!