Hyppää pääsisältöön
Drag-leidit saivat postia Katri Helenalta.

Katri Helenasta tehtiin drag-versio - laulajalegenda lähetti sähköpostiviestin häntä esittävälle artistille: ”Onhan se hienoa!”

Tammikuussa 2018 Niko-Pekka Mäkinen, Aarni Mikkola, Mika Tepsa ja Antti Taipale tapasivat helsinkiläisessä ravintolassa ja miettivät suomalaista drag-kulttuuria. Tapaamisessa syntyi idea, jonka lopputuloksena miehet päättivät tehdä yhdessä Suomessa ennennäkemättömän show´n.

Lue myös: Suomalaiset drag-tähdet tekevät kunniaa Leidit lavalla -laulajaikoneille: tältä näyttävät Katri Helenan, Paula Koivuniemen, Marionin ja Lea Lavenin drag-versiot – katso video ja kuvat!

Näin sai alkunsa tammikuussa ensi-iltansa saava Drag-leidit lavalla -teatteriesitys.

Esitys pohjautuu Katri Helenan, Lea Lavenin, Paula Koivuniemen ja Marion Rungin vuonna 2000 tekemään Leidit Lavalla -konserttikiertueeseen.

Leidit lavalla oli Paula Koivuniemen, Katri-Helenan, Lea Lavenin ja Marionin suurproduktio vuonna 2000. Samana vuonna he julkaisivat myös albumin nimeltä Leidit levyllä. Se myi kultaa.
Leidit lavalla oli Paula Koivuniemen, Katri-Helenan, Lea Lavenin ja Marionin suurproduktio vuonna 2000. Samana vuonna he julkaisivat myös albumin nimeltä Leidit levyllä. Se myi kultaa.

Postia Katri Helenalta

Miehet ovat kysyneet luvan esitykseensä kaikilta neljältä alkuperäisjäseneltä. Jokainen on näyttänyt miesten hankkeelle vihreää valoa.

– Onhan se hienoa, kun Katri Helenalta tulee sähköpostia, jossa hän kertoo olevansa esityksestämme otettu! Niko-Pekka huudahtaa.

Miehet ovat kutsuneet kaikki alkuperäisleidit osallistumaan ensi-iltaansa.

– Jos leidit pääsevät paikalle, lupaan, että esityksen lopuksi he nousevat kanssamme lavalle. Jos polvet kestää, siis meidän neljän polvet, Mika nauraa.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Sami Spåra
Kuvat:
Pasi Murto ja Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!