Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Janika Nieminen

Juontajakaunottaren raju paljastus osana Maaret Kallion somehaastetta: Minua käytettiin lapsena seksuaalisesti hyväksi

Seiska kertoi aiemmin tänään (1.6.) Ensitreffit alttarilla -sarjasta tutun psykoterapeutin Maaret Kallion kysyneen Helsingin Sanomissa viideltä tunnetulta suomalaiselta, mitä he haluaisivat sanoa nuorelle itselleen. 

LUE LISÄÄ: HS: MAARET KALLIO KYSYI TUNNETUILTA SUOMALAISILTA, MITÄ HE HALUAISIVAT SANOA NUORELLE ITSELLEEN - NYT JULKKIKSET OTTIVAT HAASTEEN VASTAAN INSTAGRAMISSA! KATSO NEUVOT JA NOSTALGISET NUORUUSKUVAT!

Asia on ajankohtainen näin valmistujaisviikonlopun alla, kun moni lapsi ja nuori aloittaa kesäloman myötä uuden elämänvaiheen.

Moni julkkis otti haasteen vastaan

Eilen (31.5.) Kallio jatkoi haastetta Instagramissa. Nyt #olisinpatiennyt-tägillä löytyy jo yli 400 postausta, ja myös moni julkkis on ottanut haasteen vastaan.

Juontaja Janika Nieminen paljastaa päivityksessään hyvin synkkiä asioita.

- Mitä sanoisin nuorelle itselleni nyt? Tässä kuvassa olen 15-vuotias. Koko elämä edessä, paljon jo kokenut. Näen asenteen, voimakkuuden, mutta myös surua ja torjuntaa, sydämen, jossa on paljon reikiä. Sanoisin nuorelle itselleni, että tulen pärjäämään, vaikka minua käytettiin lapsena seksuaalisesti hyväksi. Sanoisin, että pitää luottaa siihen, mitä elämällä on tarjottavana, sillä lopulta hyvät asiat tapahtuvat. Sanoisin, että elämä tarjoaa meille kokemuksia, jotka voimistavat heikkouksiamme. Sanoisin, että kannattaa olla avoimin mielin ja luottaa intuitioon. Kannattaa luottaa rakkauteen toisia ihmisiä kohtaan, eikä välittää, jos sitä ei saa takaisin. Se tulee eri muodoissa. Sanoisin, etten ole vastuussa siitä, mitä minulle tapahtui lapsena. Kukaan lapsi ei ole. Sanoisin, että olen pahoillani kaikesta, johon teini-ikäisen minäni laitoin, Janika kirjoittaa postauksessaan englanniksi.

Janika tunnetaan muun muassa musiikkikanava MTV:n juontajana ja mallina.


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus ja Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!