Hyppää pääsisältöön
Waltteri Torikka menetti tilaisuutensa.

Jättitienestit sivu suun? Waltteri Torikan sairastuminen kävi kalliiksi - maailmanvalloitus saa odottaa!

Uuden sukupolven oopperalaulajaksi kutsuttu Waltteri Torikka, 35, sai hiljattain hyviä uutisia.

– Nappasin yhden päärooleista Sevillan parturista, joka esitetään ensi kesänä Savonlinnan oopperajuhlilla, Waltteri iloitsee Seiskalle.

– Alan pikkuhiljaa kasvaa oopperalaulajana aikuisen miehen mittoihin. Tähän asti olen ollut aika vauva, mutta nyt alan siirtyä isojen poikien klaaniin!

Lue myös: Kuvat raisusta bileyöstä! Kaija Koo ja Waltteri Torikka juhlivat villisti Helsingissä – Kaija suttasi Waltterin kasvoja meikillä!

Waltterilla olisi myös kansainvälistä kysyntää. Jos kaikki olisi sujunut suunnitelmien mukaan, kuka tietää, vaikka tamperelaisella olisi jo takataskussaan vieläkin kovempi pesti.

– Minulla piti olla äskettäin massiivinen kansainvälinen koelaulutilaisuus, mutta se valitettavasti peruuntui, kun sairastuin. Ehdin käydä sitä varten Lontoossa asti laulutunneilla, hän harmittelee.

Lue myös: Näin villi bailuilta päättyi! Kaija Koo vei julkkisseurueen tunnettuun yökerhoon, Waltteri Torikalle iski väsy – kuvat!

Sairastuminen saattoi käydä kalliiksi. Maailman oopperalavoilla liikkuu monesti Suomea suuremmat esiintymispalkkiot.

– Keväällä olisi taas tarkoitus tehdä isoja kansainvälisiä koelauluja. Se on niin kovaa bisnestä, että siellä on oltava kovassa tikissä. Ei sinne kipeänä voi lähteä, Waltteri tietää.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Matti Matikainen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!