Hyppää pääsisältöön
Jutta

Japanilainen liikemies teki perintöprinsessa Jutta Kyllöselle kiinnostavan tarjouksen - lue lisää!

Miss Suomi kisoissa perintöprinsessan tittelin saavuttanut Jutta Kyllönen, 21, osallistuu Japanissa, Tokiossa Miss International -kisaan. Jutta kertoo lähteneensä reissuun hieman kipeänä, mutta kisatsemppi on sairastelusta huolimatta ollut kova.

- Pari päivää on mennyt sumussa, koska emme ole juurikaan ennättäneet nukkua. Ruoka on osoittautunut pieneksi ongelmaksi, koska annokset ovat hyvin pieniä ja sisältävät todella vähän proteiinia. Koska en syö punaista lihaa, ruokavalioni on koostunut pitkälti vaaleasta leivästä, Jutta kertoo.

Jutta

Japanissa eräs liikemies oli lähestynyt Juttaa ja tehnyt kiinnostavan tarjouksen.

- Hän tuli juttelemaan minulle, koska halusi minut hotelliketjulle edustustehtäviin. Minun on tarkoitus mennä tapaamaan ketjun omistajaa, jos aikataulut sen sallivat kiertueen aikana, Jutta kertoo innoissaan.

Suomi ja suomalaisuus ovat kiinnostaneet paikallisia. 

- Olin ainoa, joka ei ehtinyt tervetulijaistilaisuuden aikana syömään, koska kaikki halusivat puhua kanssani muumeista, Marimekosta ja Lapista!

Miss International -finaali käydään tiistaina 12.11. Tokiossa. 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Kuvat:
SARA TARNANEN

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!