Hyppää pääsisältöön
Jani Sievinen ja Maria

Jani Sievisen Maria-rakas unelmahäiden siirtymisestä: ”Kyllä se ajan kanssa helpottaa!”

Entisen olympiauimarin Jani Sievisen, 45, ja hänen opettajana työskentelevän kihlattunsa Maria Nyqvistin, 34, oli tarkoitus mennä naimisiin maaliskuun lopussa Levillä. Häät on kuitenkin jouduttu siirtämään koronaepidemian takia.

Seiska tavoitti Marian, joka oli lyhytsanainen häiden siirtymisestä.

– Kyllä se tästä ajan kanssa helpottaa. Just nyt vaan takki on aivan tyhjä, Maria kommentoi Seiskalle.

Lue myös: Jani Sievisen ja Maria-rakkaan häät siirtyvät koronaepidemian takia: ”Tuntuu kohtuuttoman julmalta”

Pian kuusi vuotta yhdessä olleet Jani ja Maria menivät kihloihin viime vuoden huhtikuussa. Jani ja Maria avautuivat Seiskalle häistään.
Pian kuusi vuotta yhdessä olleet Jani ja Maria menivät kihloihin viime vuoden huhtikuussa. Jani ja Maria avautuivat Seiskalle häistään.

 

Maria kertoi häiden siirtymisestä Facebook-sivuillaan.

Ensi viikon perjantai piti olla yksi meidän elämämme parhaista päivistä, meidän hääpäivämme. Tässä tilanteessa tilaisuudet, joissa on kymmeniä ihmisiä samassa paikassa, eivät kuitenkaan ole järkeviä. Kannamme tässä vastuumme, vaikka se tuntuu niin kohtuuttoman julmalta joutua siirtämään niin hartaasti ja pitkään odotettu tapahtuma, Maria kirjoitti.

Lue myös: Jani Sievisen kuvankaunis Maria-rakas paljastaa: Hääpukuni on rohkea ja antava!

Maria ja Jani ovat päättäneet jo uuden ajankohdan häilleen.

– Meidän yhteinen matka on jatkunut kohta kuusi vuotta. Avioparina se jatkuu marraskuussa 2020. Nyt menen kaivautumaan tuon vahvan miehen kainaloon ja itken tän pahan olon pois.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!