Hyppää pääsisältöön
Niko Sofia

Jälleennäkeminen turvasalissa! Sofia Belórf ja Niko-rakas kuulevat huomenna syytteet kohutussa huumejutussa - IS: uutta tietoa Sofian rikosepäilyistä!

Viime heinäkuussa Suomi kohahti, kun Seiska paljasti fitness-tähti Sofia Belórfin ja Niko Ranta-ahon pidätyksen. Pian selvisi, että molempia epäillään osallisuudesta merkittävään huumausainerikoskokonaisuuteen. Sofian kohdalla epäilyt lievenivät lopulta tuottamukselliesen rahanpesuun, mutta Nikon kohdalla tilanne on toinen. Liikemies Ranta-ahon epäillään syyllistyneen törkeään huumausainerikokseen, törkeään dopingrikokseen sekä lehtitietojen mukaan myös Sofian pahoinpitelyyn. Hän on ollut vangittuna heinäkuusta alkaen.

Poliisi on ollut kokonaisuudesta melko vaitonainen, mutta Ilta-Sanomat on hankkinut lisätietoja viranomaislähteistä. Lehden mukaan Sofian rikosepäilyt ovat tarkentuneet, sillä hänen syytelistansa kattaisikin kaksi rahanpesurikosta sekä huumausainerikoksen. Tämä on uusi tieto, joka vahvistuu tai kumoutuu vasta kun syytteet luetaan salissa vastaajille.

LUE KAIKKI KÄÄNTEET KLIKKAAMALLA TÄSTÄ! 

Helsingin käräjäoikeus aloittaa Katiska-jutuksi nimetyn kokonaisuuden käsittelyn torstaina 30.1.2020. Vastaajia on yli 50. Ensimmäisten joukossa syytteensä kuulevat Niko Ranta-aho ja Cannonball-jengin entisenä pomona tunnettu Janne "Nacci" Tranberg. Syytettyinä ovat myös muun muassa Hells Angels-jengin johtoon kuuluva mies sekä kaksi muuta Cannonballiin kytkeytynyttä miestä. Oma mielenkiintonsa kohdistuu myös muusikko Samu Haberin syytteeseen huumausainerikoksesta. 

Syytettyjen suuren määrän takia syytteet luetaan kolmena päivänä: torstaina 30.1., tiistaina 4.2. ja torstaina 6.2. Seiskan tietojen mukaan Sofian on määrä olla paikalla jo ensimmäisenä käsittelypäivänä, jolloin paikalla on myös Niko. Pariskunta on ollut erossa kiinniotosta saakka, joten käräjäoikeuden turvasalissa he todennäköisesti pääsevät ainakin näköetäisyydelle toisistaan. 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Pauli Poutanen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!