Hyppää pääsisältöön
Karri Kivi erosi vaimostaan.

Jääkiekkovalmentaja Karri Kivi: avioero ja heti uusi kulta – kainalossa nuorehko blondi!

Tv-kommentaattorinakin tuttu kiekkovalmentaja Karri Kivi, 47, eroaa vaimostaan. Karri jätti kaikessa hiljaisuudessa eropaperit yhdessä pitkäaikaisen puolisonsa Eija Kiven kanssa viime huhtikuussa.

Parin avioeron harkinta-aika päättyy 13. lokakuuta. Heillä on suhteestaan 14- ja 18-vuotiaat tyttäret.

Mestarivalmentaja Karri Kivi Urheilugaalassa: Täytyy hieman puhaltaa!

Vain muutamaa viikkoa ennen eropapereiden jättämistä Karrin luotsaaman Ilveksen kausi oli päättynyt ikimuistoiseen puolivälieräsarjaan Tapparaa vastaan. Ilves laittoi Tapparan ahtaalle, mutta taipui ratkaisevassa seitsemännessä taistossa tulevalle mestarille.

Viime kausi oli Karrille ensimmäinen Ilveksen peräsimessä. Valmennuspestin takia Karri on majaillut Tampereella etäällä perheestään, joka on jäänyt asumaan Poriin.

Kuherteli kadulla

Seiskan tietojen mukaan Karri on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan. Valmentaja on nähty keväästä lähtien Tampereella nuorehkon blondin kanssa. Viime viikolla Seiskan toimittaja bongasi kyyhkyläiset kävelemässä Robbie Williamsin keikan aikoihin Ratinassa käsi kädessä.

Mestarivalmentaja Karri Kivi Urheilugaalassa: En tiennyt olevani ehdolla!

Karri nousi suuren yleisön tietoisuuteen 2014, kun hän johdatti Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen maailmanmestaruuteen. Edeltävänä keväänä 2013 hän oli valmentanut Porin Ässät sensaatiomaiseen Suomen mestaruuteen.

Olli Lindholm piikitteli

Keväällä Karrin nimi putkahti esiin suositussa Vain elämää -ohjelmassa, kun hänen hyvä ystävänsä, Yö-yhtyeen keulakuva Olli Lindholm omisti Robinin Frontside Ollie -kappaleen muunnellun version hänelle. Kappaleen lyriikoissa Olli piikitteli Karria naisseikkailuista – kuin enteillen tulevaa.

- Karri ja mä, illalla taas, matsia seurattiin, puolityhjässä jäähallissa maailmaa parannettiin. On huolia, on murheita, on kiire yhtenään, sit joku tytsy siihen ilmesty ja sekotti Karrin pään, Olli sanaili.

Vau, ensimmäinen yhteiskuva: Olli Lindholm hempeili kiekkopelissä rakkaansa kanssa!

Seiska tavoitti Karrin, mutta tämä ei halunnut puhua erostaan.

– Puhun vain jääkiekosta, hän totesi ystävällisesti.

Vielä viime kevään pudotuspeleissä Ilves-valmentajan vasemmassa nimettömässä komeili vihkisormus.


Teksti:
Juhamatti Nieminen
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!